Clipul ‘This is Romania’ – finalist la ‘Cel mai bun video de prezentare a unei ţări!’

0
946
starshiners.ro%20

Clipul „This is Romania“ – finalist la ‘Cel mai bun video de prezentare a unei ţări!’

„This is Romania“ este un scurt metraj realizat pentru incuraja strainii sa viziteze Romania, o tara in care pot alege daca vor sa mearga la munte sau la mare, in Delta sau la campie.

Din punct de vedere geografic, ţara este împărţită în patru zone: Transilvania, Moldova, Ţara Românească şi Dobrogea.

Litoralul romanesc al Marii Negre, supranumit si Riviera romaneasca, se intinde pe o lungime de 245 de km si include cel mai mare port românesc, Constanţa.

Capitala României si cel mai mare oras cu o populatie de peste 2 milioane locuitori este Bucureşti. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Climatul este temperat-continental, cu ierni pline de zăpadă şi veri calde. Este o destinaţie turistică pe tot parcursul anului.

Cu o lungă şi distinsă istorie, România este un tezaur de cultură, artă şi frumuseţe naturală. În ciuda greutăţilor şi a provocărilor de a fi o ţară în curs de dezvoltare, frumuseţea României este magnifică prin mulţimea de monumente, tradiţii şi locuri culturale moştenite.

România este unicul loc în lume unde găsiți mănăstiri ortodoxe cu exteriorul lor remarcabil si cu frescele interioare ce au fost păstrate şi transmise din timpuri medievale, iar datorită unicităţii şi valorii artistice, au fost adăugate în 1993 în Lista Internaţională a Moştenirilor UNESCO.

Traversată de apele Dunării, România are un scenariu turistic deosebit, incluzând frumoşii şi împăduriţii Munti Carpati, litoralul Mării Negre şi Delta Dunării, care este cea mai mare deltă europeană atât de bine păstrată.

România este altfel decât tot ce aţi trăit înainte. Este un loc plin de mistere şi legende, în care castelele, fortăreţele şi bisericile scot în relief frumuseţea peisajelor.

Îmbinarea arhitecturii medievale şi a modernismului vestic face din România o experienţă unică şi bogată pentru fiecare turist. Sistemul de imigrare şi de vamă este destul de relaxat, mulţi dintre cei care vin în România neavând nevoie de viză înainte. (sursa: video.devizitat.org).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply