Scandal monstru într-un restaurant din 2 Mai. Bătaie între turiști și angajați. SCENE CA‑N FILME

0
2429

Feri Pre­des­cu, EVZ: Patru per­soa­ne, între care un ado­les­cent de 15 ani, au ajuns la Spi­ta­lul Muni­ci­pal din Man­ga­lia în urma unei încă­ie­rări care a avut loc pe tera­sa unui res­ta­u­rant din 2 Mai. În scan­dal au fost impli­cați șase turiști și cinci anga­jați ai res­ta­u­ran­tu­lui, îme­di­at după ce aceștia din urmă au inter­zis intra­rea în local a turiș­ti­lor îmbră­cați sumar.

Poli­țiș­tii Biro­u­lui de Poli­ție Vama Veche‑2 Mai au fost sesi­zați, sea­ra tre­cu­tă, cu pri­vi­re la un scan­dal care avea loc pe tera­sa unui res­ta­u­rant select de pe malul mării, în satul 2 Mai, care, potri­vit local­ni­ci­lor, ar fi apar­ți­nut pri­ma­ru­lui comu­nei Lima­nu, Daniel Geor­ges­cu. Șase turiști, din Bucu­rești, cu vâr­ste cuprin­se între 15 și 38 de ani, s‑au bătut cu cinci anga­jați ai loca­lu­lui.

Poli­țiș­tii, înso­țiți de jan­darmi, au inter­ve­nit rapid pen­tru apla­na­rea con­flic­tu­lui. Trei din­tre turiști, prin­tre care și copi­lul de 15 ani care pre­zen­ta frac­tu­ră la un deget, și un anga­jat al res­ta­u­ran­tu­lui au fost duși la Spi­ta­lul Muni­ci­pal Man­ga­lia. Deși au sufe­rit mai mul­te trau­ma­tis­me, nici­u­nul nu a rămas inter­nat.

Citiți con­ti­nu­a­rea aici: evz.ro/scandal-monstru-restaurant-2-mai


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply