Dan Cristian Mihăilescu:
‘Rămân în continuare un simplu boem al mării, un om care crede în oameni’ [Foto/VIDEO]

0
321

Dan Cris­ti­an Mihă­i­les­cu:

Vise­le mele
Se impli­nesc
Cand bat din pal­me sau cand cli­pesc!
Inspir (res­pir) iubi­re,
Expir (maninc) iubi­re,
Va dau la toti si va molip­sesc.
Nimic in lume
Nu ma opres­te
Să urlu tare: SUNT FERICIT!!!
…am doar 40 de ani. 🙂

”Face­bo­ok — con­nec­ting peo­ple” este un slo­gan a unei rete­le soci­a­le de suc­ces …, asta o stim cu totii mult prea bine, dar cred ca nu rea­li­zam cu totii ce ne atra­ge aici de fapt … poze­le? fil­mu­le­te­le? glu­me­le pe care le pri­mim si pe what­sa­pp? ..nu, este vor­ba des­pre ener­gia trans­mi­sa si de care avem nevo­ie ca de aer si in via­ta rea­la.

Nu zic ca nu exis­ta ener­gie nega­ti­va si aici si pen­tru asta avem nevo­ie de un cli­ck sa o alun­gam, in via­ta rea­la nu este asa de sim­plu din paca­te, dar o ener­gie pozi­ti­va o simti cand se trans­mi­te sin­cer.

Anul tre­cut, am pre­fe­rat sa ras­pund tar­ziu mesa­je­lor pri­mi­te de ziua mea, dar anul aces­ta este des­pre con­nec­ting peo­ple 🙂.

Incep un nou prag de matu­ri­ta­te, o matu­ri­ta­te de care am nevo­ie in suflet doar cat sa pot rama­ne in con­ti­nu­a­re un sim­plu boem al marii, un om care cre­de in oameni.

P.s: Oare cum se vede marea de la 40?
D.


Arti­co­le publi­ca­te de Man­ga­lia News des­pre ”foto­gra­ful Mării Negre”, cum a fost supra­nu­mit Dan Cris­ti­an Mihă­i­les­cu, vă invi­tăm să vizio­nați aici.

LA MULȚI ANI, Dan Cris­ti­an Mihă­i­les­cu! Să tră­iești cât Marea! 🙂


Man­ga­lia News, 03.08.2018.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply