Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Pilotul Emil Ghinea din Mangalia, pe podium, după cinci etape. Urmează runda de la Rânca

0
1664

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă: Pilotul Emil Ghinea din Mangalia, pe podium, după cinci etape. 

   Pilotul Emil Ghinea din Mangalia se numără printre remarcaţii Campionatului Naţional de Viteză în Coastă şi în ediţia 2018 a întrecerii, din care s-au scurs cinci etape.
 
   Sportivul de 39 de ani conduce un bolid Renault Clio RS V6 Trophy (unicat în România) şi concurează la grupa H, clasa 3, unde se află pe locul doi în clasamentul intermediar, dar şi pe echipe. Anul acesta, Emil Ghinea a reuşit să pună bazele unei echipe, Transitions Team, din care fac parte el şi fraţii Dumitrescu (Andrei şi Silviu), echipă care, după cinci runde, ocupă poziţia a treia în ierarhie.
 
   La întrecerea de la H3, pilotul din Mangalia a câştigat una dintre etapele de până acum, cea de la Reşiţa, iar în trei din celelalte patru s-a clasat pe podium. Urmează runda de la Rânca, programată pe 1 şi 2 septembrie.

   „Această etapă e preferata mea. Sper să reuşesc un nou rezultat bun. Le mulţumesc partenerilor mei din acest sezon“, a declarat Emil Ghinea.

   După Rânca, în stagiunea 2018 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă se mai dispută două etape, cea de la Câmpulung Muscel (22 – 23 septembrie) şi cea de la Poiana Braşov (13 – 14 octombrie).
 
   Campania „Siguranţa la volan începe cu o vedere bună” a debutat în 2018 în parteneriat cu Emil Ghinea, care foloseşte în acest sens ochelari cu lentile inteligente.

   Prin această campanie, se doreşte conştientizarea publicului larg, prin intermediul profesioniştilor, despre importanţa unei vederi bune la volan şi a vitezei optime de reacţie.
 
   În ediţia 2017 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, Emil Ghinea a devenit vicecampion al României la GT – grupa maşinilor cu tracţiune spate (propulsie), iar la grupa H, clasa 3, s-a clasat pe locul patru pe ţară. La H3, Emil Ghinea a cucerit până acum trei titluri de campion al României (în anii 2011, 2013 şi 2014) şi două de vicecampion (în sezoanele 2012 şi 2015). Sursa foto: RallyZoom.ro 
 
   Citeşte mai mult în ziuaconstanta.ro/stiri/sport

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 30.08.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply