ARCA TV: Catalin Anastase din Sydney si Rares Badrea din Melbourne si-au unit fortele si prezinta emisiunea pe luna august din Melbourne, Australia!

0
1284

ARCA TV: Cătălin Anastase din Sydney și Rareș Bâdrea din Melbourne si-au unit forțele și, iată-i prezentând emisiunea pe luna august, din Melbourne, Australia!

Rareș a identificat boala multora dintre românii din Diaspora: Președintita! Tot el ne spune care sunt simptomele și tratamentul! 

O nouă emisiune “Treci la cratiță”, din Melbourne, cu Milu și Corina, doi români care nu si-au uitat rădăcinile și mai important, tradițiile.  Bulz, mici și o pomana porcului de povestit nepoților!

Vi-l prezentăm pe Shihan Daniel Trifu din Sydney, care ne vorbește despre lupta în ring și lupta cu viața, din ambele ieșind învingător.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Andreea Mateescu, într-un interviu realizat în București cu Adelina și Bogdan Boldojar, doi artiști acrobați, finaliști ai emisiunii “Românii au Talent” de la Pro TV.

Un interviu despre cum sunt apreciați artiștii în România. 

Pe 7 iulie, în Utah, Statele Unite ale Americii, Mircea Divricean – CEO al Kostopulos Dream Foundation / Camp Kostopulos a organizat Festivalul Centenar al Marii Uniri, în decorul superb al Camp K, unde peste 400 de români și americani au sărbătorit împreună.

Timp de o săptămână, Canada a fost mai mult decât niciodată “pământ românesc”. Asta pentru că turneul de tenis feminin Rogers Cup, desfasurat la Montreal a avut printre cele 64 de participante nu mai putin de șase românce.

Printre cei prezenti in tribune a fost si colegul nostru Adrian Ardelean, care ne prezintă un rezumat al unei saptamani incheiată, probabil știti, cu o victorie românească, respectiv a Simonei Halep.

Prilejul dialogului cu Prea Sfintia Sa Ioan Cassian, episcopul ortodox român al Canadei este recenta împlinire a unui an de la infiintarea Episcopiei Ortodoxe Române a Canadei si de la întronizarea Prea Sfintiei Sale Ioan Cassian în fruntea acestei episcopii.

“Mihai Eminescu este foarte important și astăzi, pentru că numai prin Eminescu, noi ne putem da seama cine suntem, ca români” spune Vasile Bâcu, președintele Centrului pentru cultură românească ”Mihai Eminescu” din Cernăuți. BucPress TV prezintă un nou documentar „Muzeul „Mihai Eminescu” din Cernăuți – într-un fost coridor de 5 metri pătrați”.

Marian Petruța a tras o fugă în cel mai mare oras din Statele Unite, New York, si a realizat două interviuri.

Unul este cu Iulian Văduva, un inginer român ce trăiește acolo de peste 12 ani, iar celălalt,

cu Nelly Năstase, o fostă fotomodel din România, care locuiește de câțiva ani in orașul de pe Hudson, unde și-a deschis recent o companie de fashion design.

Vizionare plăcută!

Realizator: Lucian Blaga, CEO Arca TV, USA, Houston, Texas, 30.01.2018.


Mangalia News este partener media oficial în Proiectul ARCA TV.

Articolele publicate de Mangalia News despre Proiectul Arca TV, pot fi vizionate aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply