Ruinele cetății Callatis s-au extins »
Imagini incredibile de pe stadionul din Mangalia, acolo unde au jucat Denis Alibec sau Cristi Săpunaru FOTO/VIDEO

0
1178

GSP.RO: Imagini incredibile de pe stadionul din Mangalia, acolo unde au jucat Denis Alibec sau Cristi Săpunaru.

Fără fotbal la nivel de seniori de mai bine de 3 ani, Mangalia rămâne, ușor, și fără stadionul care altădată era printre cele mai admirate din Liga a 2-a.

Autoritățile au lăsat în paragină arena de 5000 de locuri, care se află la doi pași de Cetatea Callatis și la mai puțin de 200 de metri de faleza Mangalia.

Plin de buruieni, cu gardurile și tribunele mâncate de rugină, iar gazonul uscat, stadionul mai găzduiește doar partide de juniori. Nici ele nu au cum să se desfășoare în condiții normale.

Ion Căciularu, fostul fotbalist și antrenor al Callatisului, e singurul care se zbate pentru a ține în picioare stadionul. E neplătit și cere autorităților să finanțeze îngrijirea arenei. “Doar vreo doi litri de benzină am primit anul trecut pentru a tunde gazonul”, spunea acesta în ianuarie 2017.

GSP a vizitat arena de la malul mării, iar imaginile surprinse nu fac cinste Direcţiei de Cultură şi Sport din cadrul Primăriei și nici Direcției de Gospodărire, care își pasează problema.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

GALERIA FOTO, aici: gsp.ro/fotbal/liga-b/video-foto-ruinele-cetatii-callatis-s-au-extins-imagini-incredibile-de-pe-stadionul-din-mangalia



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply