Ziua Marinei în Parcul Herăstrău, cu Fanfara Forțelor Navale [VIDEO]

0
1524

Ziua Marinei e sărbătoarea la auzul căreia oricare dintre noi avem un sentiment de apartenență și e imposibil să nu-ți tremure sufletul, când auzi de ea. Probabil că fiecare avem în negura timpurilor un strămoș navigator și se pare că barca bate căruța, adică transportul pe apă este premergător transportului pe uscat. 

Copil fiind, am trait o perioadă în fiecare duminică dimineață câte un episod din filmul Toate pânzele sus, regizat de Mircea Mureșan, ajutat de regizorii secunzi Mariana Petculescu și Nicolae Corjos, unchiul meu. 

Si, surpriză! Duminica trecută, când treceam întâmplător prin parcul Herăstrău, se aude sunet de fanfară. Și ne-am luat după sunet și am descoperit cântând Fanfara Forțelor Navale.

La un moment dat, simpaticul dirijor al acestei formații, col. dr. Cornel Ignat a dat tonul la dans, invitând o persoană din auditoriu. Și, uite așa, s-a valsat în pași de fanfară, unii fiind chiar pe role. 🙂

Dr. ing. Ileana Tipuriță, august 2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

BONUS: 🙂 Mangalia News vă oferă un concert de muzică militară al Fanfarei Forțelor Navale Române, înregistrat de colegii de la Mangalia.TV:


Mangalia News, 20 august 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply