Castelul privat cu milioane de euro profit [VIDEO]

0
1030

Castelul privat cu milioane de euro profit. De aproape 30 de ani, statul român încearcă să înveţe cum să facă turism într-o ţară cu imens de multe obiective care trebuie şi merită vizitate. Şi eşuează. Cel mai clar exemplu vine de la Bran, acolo unde castelul, aflat în proprietate privată, atrage peste un milion de turişti anual. Deşi n-ar mai avea prea multe de făcut, autorităţile continuă să fie depăşite de situaţie.

Se împlinește deja un deceniu de când castelul a intrat în administrarea lui Dominic de Habsburg. Tradiție, istorie și mister – 3 ingrediente care, bine speculate și aranjate într-un pachet turistic atractiv, aduc la Bran atât de mulți turiști, atrași nu doar de castelul propriu-zis, ci și de spațiul exterior de 40.000 de metri pătrați. 

În parcul palatului sunt două lacuri, sunt alei de promenadă, dar și zeci de băncuțe pentru relaxare. Este și casa de ceai a reginei Maria, unul dintre locurile preferate în care aceasta își petrecea timpul, un loc în care ajungea printr-un tunel săpat în stâncă.

Citiți continuarea aici.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply