Trovanții din Ulmet. Misterele Munților Buzăului descoperite de Diana Buzoianu [Foto/VIDEO]

0
2908

farmec.ro
carturesti.ro%20

Diana Buzoianu: Misterele Munților Buzăului nu se opresc doar la Trovanții din Ulmet, comuna Bozioru, dar aici mi-am inceput eu cutreierarile pe aceste meleaguri, inspirata fiind de scrierile si reportajele unui istoric si cercetor pasionat al trecutului, Diana Gavrila, ajutata de prietenii mei, Elena si Alexandru, care mi-au inteles pasiunea si nebunia mea in a ramane singura peste noapte la Trovanți. Acele peisaje paradisiace sub un cer de o puritate aparte, invaluite de o energie palpabila, nu se pot experimenta decat atunci cand esti singur, cu mintea si cu inima deschisa. Cu adevarat m-am simtit intr-o stare de imponderabilitate, o liniste deplina invaluia acel loc, iar noptea, oh noaptea, au inceput povestile… Inca le mai aud si acum, iar Trovanții mă strigă pe nume, să revin, cat mai curând !))

Cum sa nu lasi loc imaginatiei, cand vezi asemenea sculpturi desavarsite ale naturii de-a lungul miilor de ani…

“Pietrele vii”, in denumirea populara de la Ulmet, incita fantezia si provoaca dorinta de a cerceta si cunoaste mai mult despre comorile naturale pe care Romania le detine.

How can you not leave your imagination run, when you see such perfect sculptures that nature created over thousands of years. The “living stones” of Ulmet instill fantasy and provoke the desire to explore and know more about the natural treasures that Romania holds.

Dormind printre “Pietrele Vii”. Sleeping on “Moving Rocks”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ai grija pe ce pietre dormi..s-ar putea sa te trezesti in alta parte sau chiar intr-o alta dimensiune ..))

Be careful when you sleep on rocks ..you might woke up somewhere else or even on another dimension ..))

Când Dumnezeu îți închide o ușā, îți va deschide un portal în altă parte…

Dorinta mea de a participa la DacFest anul acesta s-a dovedit misiune imposibila, dar cum toate lucrurile au un scop, uite asa am ajuns sa ma aventurez in misterele Muntilor Buzaului, dormind pe Trovanții sai si visand la regii sumerieni din Țara Luanei.


Mangalia News, 01.08.2018. Sursa: DianaBuzoianuPhotography



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply