VIDEO Unic în lume! Ce a făcut preşedintele Croaţiei imediat după calificarea naţionalei în semifinalele Cupei Mondiale

1
879

VIDEO Unic în lume! Ce a făcut preşe­din­te­le Croa­ţi­ei ime­di­at după cali­fi­ca­rea naţio­na­lei în semi­fi­na­le­le Cupei Mondi­a­le.

Croa­ţia s‑a cali­fi­cat în semi­fi­na­le­le Cam­pi­o­na­tu­lui Mondi­al după o vic­to­rie dra­ma­ti­că, în sfer­turi, con­tra naţio­na­lei Rusi­ei.

Sco­rul după tim­pul regu­la­men­tar a fost 1–1, iar după pre­lun­giri 2–2, iar croa­ţii au învins la penal­tyuri cu 4–3. Ei au fost susţi­nu­ţi din tri­bu­nă şi de preşe­din­te­le sta­tu­lui, Kolin­da Gra­bar ‑Kita­ro­vici, care de data aceas­ta a luat loc la ofi­ci­a­lă, ală­tu­ri de şeful FIFA, Giani Infan­ti­no şi de pre­mi­e­rul rus, Andrei Med­ve­dev.

Kolin­da, pri­mul preşe­din­te feme­ie din isto­ria Croa­ţi­ei, a cobo­rât ime­di­at după meci la ves­ti­a­rul echi­pei sale, unde i‑a îmbră­ţi­şat pe jucă­tori şi a cân­tat ală­tu­ri de ei. Ea a pos­tat un mesaj pe face­bo­ok, în care s‑a decla­rat mân­dră de fotba­li­şti şi i‑a îndem­nat pe cei de aca­să să petrea­că toa­tă noap­tea pen­tru aceas­tă vic­to­rie.

Croa­ţia va întâl­ni Anglia în semi­fi­na­le­le Cupei Mondi­a­le. Cites­te mai mult: adev.ro/pbj7qq


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

1 COMENTARIU

Leave a Reply