Tragedie, la Mangalia! Un om deosebit, o trecere de pietoni parțial semnalizată și un șofer băut la volan…

0
4238

Un om deo­se­bit, o tre­ce­re de pie­toni par­ți­al sem­na­li­za­tă și un șofer băut la volan… 

Pre­sa: Tra­ge­die, la Man­ga­lia! ACCIDENT MORTAL pro­vo­cat de un șofer băut!
Fos­tul direc­tor al Şan­ti­e­ru­lui Naval DMHI, Paul Ili­cen­co tra­ver­sa pe la tre­ce­rea de pie­toni, pe stra­da Matei Basa­rab din Man­ga­lia, moment în care a fost lovit de un auto­tu­rism, fiind pro­iec­tat pe con­tra­sens, într‑o altă maşi­nă care cir­cu­la regu­la­men­tar. Pre­ci­zăm că şofe­rul care l‑a izbit în plin era băut, rezul­tat 0.32 alco­ol pur în aerul expi­rat. [Repli­ca de Con­stan­ța].


Un fost direc­tor al Șan­ti­e­ru­lui Naval Man­ga­lia a fost acci­den­tat mor­tal de un șofer beat.

Un acci­dent mor­tal s‑a înre­gis­trat în sea­ra de 13 iulie, pe raza muni­ci­pi­u­lui Man­ga­lia. Un pie­ton aflat pe tre­ce­re a fost lovit de un auto­tu­rism con­dus de un șofer beat.

Acci­den­tul s‑a pro­dus vineri sea­ra, în jurul orei 23.00, când, potri­vit repre­zen­tan­ți­lor IPJ Con­stan­ța, un pie­ton s‑a anga­jat în tra­ver­sa­rea stră­zii Matei Basa­rab din Man­ga­lia, pe tre­ce­rea de pie­toni. Aces­ta a fost sur­prins și acci­den­tat de un auto­tu­rism Sko­da, con­dus de un băr­bat de 41 de ani.

La fața locu­lui a ajuns un echi­paj medi­cal al Ser­vi­ci­u­lui de Ambu­lan­ță Jude­țean Con­stan­ța, care a găsit pie­to­nul, în vâr­stă de 62 de ani, în comă, aces­ta fiind trans­por­tat în Uni­ta­tea Pri­mi­re Urgen­țe a Spi­ta­lu­lui Muni­ci­pal Man­ga­lia. Aici, pacien­tul a intrat în stop car­dio-res­pi­ra­tor, iar ulte­ri­or a dece­dat.

Poli­țiș­tii au sta­bi­lit că șofe­rul, un băr­bat de 41 de ani, avea o alco­o­le­mie de 0,32 mg/l alco­ol pur în aerul res­pi­rat.

Vic­ti­ma acci­den­tu­lui este Paul Ili­cen­co, fost direc­tor DMHI. (ctnews.ro).


N.red.Mangalia News: De necre­zut! Dum­ne­zeu să‑l odih­neas­că în pace. Con­do­lean­țe, fami­li­ei îndu­re­ra­te… R.I.P.

N.N: Dum­ne­zeu să‑l odih­neas­că. Ade­vă­rat nava­list, de‑a puru­rea prin­tre îngeri!


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply