Tragedie, la Mangalia! ACCIDENT MORTAL provocat de un șofer băut!

1
12611

Un pie­ton de 62 de ani a fost găsit de un echi­paj al Ambu­lan­ței în comă, fiind trans­por­tat la Spi­ta­lul Muni­ci­pal Man­ga­lia. În Urgen­ță însă, pacien­tul a intrat în stop. Con­form sur­se­lor noas­tre, ar fi vor­ba des­pre Paul Ili­cen­co, de 62 de ani.

Fos­tul direc­tor al Şan­ti­e­ru­lui Naval DMHI, Paul Ili­cen­co tra­ver­sa pe la tre­ce­rea de pie­toni, pe stra­da Matei Basa­rab din Man­ga­lia, moment în care a fost lovit de un auto­tu­rism, fiind pro­iec­tat pe con­tra­sens, într‑o altă maşi­nă care cir­cu­la regu­la­men­tar. Pre­ci­zăm că şofe­rul care l‑a izbit în plin era băut, rezul­tat 0.32 alco­ol pur în aerul expi­rat.

Vom reve­ni cu deta­lii. (replicaonline.ro, 13.07.2018).


ACCIDENT MORTAL ÎN MANGALIA! BĂRBAT OMORÂT PE TRECEREA DE PIETONI DE UN ȘOFER BĂUT

iul. 14, 2018 Maria Ione­scu

În cur­sul aces­tei seri, pe stra­da Matei Basa­rab din Man­ga­lia a avut loc un acci­dent mor­tal de cir­cu­la­ție. Un băr­bat de 62 de ani se afla pe tre­ce­rea de pie­toni și, într‑o frac­țiu­ne de secun­dă a fost izbit de o mași­nă Sko­da con­du­să de un băr­bat de 41 de ani.

În urma impac­tu­lui vio­lent, pie­to­nul a fost pro­iec­tat pe sen­sul opus de mers, unde a fost lovit de un alt auto­tu­rism. La fața locu­lui și-au făcut rapid apa­ri­ția echi­pa­je ale ser­vi­ci­u­lui de Ambu­lan­ță și băr­ba­tul acci­den­tat extrem de grav a fost trans­por­tat la Spi­tal. Este de pre­ci­zat fap­tul că vic­ti­ma a fost găsi­tă în comă și a fost dusă urgent la spi­ta­lul Man­ga­lia. În UPU, a intrat în stop car­di­o­res­pi­ra­tor și s‑a efec­tu­at pro­to­col de resus­ci­ta­re.  Din nefe­ri­ci­re,  nu a mai putut fi sal­vat și a fost decla­rat dece­dat.

La locul acci­den­tu­lui, poli­țiș­tii ruti­eri au dema­rat cer­ce­tă­ri­le și au sta­bi­lit că șofe­rul auto­tu­ris­mu­lui Sko­da, care l‑a acci­den­tat pe băr­bat avea o alco­o­le­mie de 0,32 mg/l alco­ol pur în aerul expi­rat. (ordinea.ro).


Acci­dent grav la Man­ga­lia. Medi­cii fac efor­turi să sal­veze via­ţa unui băr­bat aflat în stop car­dio-res­pi­ra­tor. Băr­ba­tul a dece­dat

Un băr­bat de 62 de ani, vic­ti­ma unui acci­dent de cir­cu­la­ţie este resus­ci­tat de cadre­le medi­ca­le în UPU Spi­ta­lu­lui din Man­ga­lia. Vic­ti­ma a fost găsi­tă de medici în comă iar la scurt timp a intrat în stop car­dio-res­pi­ra­tor. În aces­te momen­te se efec­tu­ea­ză pro­to­co­lul de resus­ci­ta­re, potri­vit pur­tă­to­ru­lui de cuvânt al Ser­vi­ci­u­lui de Ambu­lanţă Con­stanţa, dr. Cla­u­dia Tata­rici.

Pie­to­nul a tra­ver­sat str. Matei Basa­rab, din Man­ga­lia, pe la tre­ce­re pie­toni, și a fost lovit de un auto­tu­rism Sko­da con­dus de un băr­bat, 41 ani, aces­ta cu alco­o­le­mie 0,32, care l‑a pro­iec­tat pe sen­sul opus unde a fost lovit de un alt auto­tu­rism”, a pre­ci­zat comi­sa­rul șef, Cipri­an Soba­ru din cadrul IPJ.

Băr­ba­tul a dece­dat. (ziuaconstanta.ro).


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele