Primăria Mangalia:
Proiect de modernizare a garajelor (republicare)

1
2949

În prezent (17 ianuarie 2014), reprezentanţii Departamentului de Urbanism din cadrul Primăriei lucrează la un proiect de modernizare a garajelor existente în oraş.

Prima zonă supusă reabilitării, în baza unui proiect unitar, va fi aceea din spatele Casei Tineretului, unde există foarte multe garaje. Acestea vor fi prevăzute cu etaj, unde vor exista spaţii de depozitare şi vor fi reamenajate într-o notă comună.

Primăria îi va susţine pe beneficiari cu proiectul şi avizele necesare începerii lucrărilor, acestea urmând a fi suportate de beneficiari.

Prin acest proiect se vor crea în zonă mai multe locuri de parcare, urmărindu-se totodată fluidizarea traficului de pe Şos. Constanţei, care devine supraaglomerat, mai ales în perioada sezonului estival.

De asemenea, în acelaşi cartier se vor amenaja atât spaţii de joacă pentru copii, cât şi module tip pentru pensionari.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

17 ianuarie 2014, Biroul de presă al Primăriei Mangalia. 


Republicare – 31 iulie 2018:

UPDATE – HCL Nr.10/2017, privind aprobarea prețului chiriei pentru terenurile aflate în proprietatea UAT Mangalia, pe care sunt amplasate construcții cu destinația garaj:


Citiți și: Primarul Radu Cristian despre garajele din Mangalia și ”politrucii demagogi”


Mangalia News, 31.07.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Nu are voie så primeascå aviz de la Pompieri fiindcå NU respectå minim 10m de la geamul apartamentelor de la parter.
    Eu så locuiesc la parter, nu mi-ar conveni så imi tencuiascå geamurile, så nu mai våd soarele…

    Si deoarece garajele sint mai inalte de un etaj, distanta de 10metri trebuie prelungitå direct proportional cu inåltimea garajului.

    Si datoritå faptului cå banii sint de la contribuabili si nu de la primårie, nu va avea fiecare locatar bani pentru asemenea constructie modernå, «unii locatari» mai inståriti vor lua initiativa si vor prelua ca beneficiari spatiile de depozitare, cårora le vor schimba mai tirziu scopul acestora in magazine, depozite angro, case de nunti si botezuri sau cine stie ce alte functionalitåti prin care cu sigurantå vor deranja atit locatarii de la parter cit si pe ceilalti locatari din blocul mascat.

Leave a Reply