ARTIZANESCU.RO, un MAGAZIN ONLINE de TRADITII ROMANESTI

0
3200
Artizaneasca...

farmec.ro
carturesti.ro%20

ARTIZANESCU.RO este un magazin online de tradiții românești, unde iubitorii culturii populare de la noi pot găsi obiecte lucrate manual, făcute cu migală și pricepere de meșteri populari de pe tot cuprinsul țării. 

Prin demersul nostru, încercăm să aducem în casele oamenilor de aici, dar mai ales celor plecați peste mări și țări, la muncă, sau stabiliți prin străinătate, un colț, cât de mic, din Patria lor, în speranța că dorul de glia străbună le va fi alinat.

În secțiunea TRADITII ROMANESTI, ne străduim să adunăm cât mai multe informatii și date legate de obiceiurile din această parte a lumii, povești ăi reportaje despre oameni buni și locuri minunate. Încercăm să ținem pasul cu știrile de actualitate și calendarul manifestărilor de gen.

Fie că e vorba de ii, de icoane pictate pe sticlă, de ouă încondeiate, de căni din lemn, vase din ceramică sau ștergare lucrate manual, obiectele poartă în ele o fărâmă din spiritul creatorilor lor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă așteptăm să pășiți în magazinul nostru online, deschis non-stop, să comandați ceva, ce vă place, un cadou pentru cei dragi, o porție de suflet românesc!

Vă rugăm să ne scrieți, să aflăm vești de la voi și să vă spunem ce mai e pe aici, să împărtășim împreună mândria de a fi român, să ne bucurăm împreună de minunile folclorului nostru, să simtiți pentru câteva minute că sunteți ACASĂ!

Dana & Razvan Mateescu, ARTIZANESCU.RO


Mangalia News, 31.01.2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply