Primarul Radu Cristian despre garajele din Mangalia și ”politrucii demagogi”

1
2777

Radu Cristian:
Bună ziua,
Stimaţi locuitori ai municipiului Mangalia,
Vă amintiţi, cu siguranţă, că acum doi ani, în campania electorală, unii politicieni vă promiteau apa 1 leu, dacă îi votaţi în Consiliul Local (vezi aici: mangalianews.ro). 

Sunt aceiaşi care m-au acuzat că distrug Aleea Teilor, tai copacii şi construiesc un zid de 7 metri, ca să nu se mai vadă marea. Imediat după alegerile locale, domnii consilieri ALDE (căci despre ei este vorba) nu numai că NU au făcut apa 1 leu, dar chiar au votat creşterea preţului apei, pentru locuitorii Mangaliei.

Acum, aceşti politruci demagogi pun la cale o altă manipulare. Au chemat câţiva deţinători de garaje în curte la RAJA şi i-au minţit că-i pot ajuta să-şi păstreze construcţiile, chiar dacă acestea ocupă ilegal domeniul public. În primul rând, dacă tot au chemat oamenii în curte la RAJA, de ce nu le-au spus ce au făcut ei, în calitate de consilieri locali, pentru a scăpa Mangalia de mirosul pestilenţial care sufocă oraşul. Că doar sunt în aceeaşi echipă, la guvernare, cu şefii de la RAJA. Măcar atât ar fi putut face pentru Mangalia, în loc să mintă lumea că rezolvă ei problema garajelor.

Niciun Tribunal din această țară nu va aproba o construcție ilegală, pe domeniul public. Din păcate, cei de la ALDE profită de lipsa de informare a unor deținători de garaje, din motive strict electorale. Ca aleși locali, domnii consilieri ar trebui să găsească o explicație și pentru cei aproape 15.000 de posesori de autoturisme, care nu au unde să-și parcheze mașinile, din cauza unor garaje nefolosite, ai căror proprietari nici nu sunt din Mangalia.

Știm cu toții că unele garaje sunt cât un apartament, fiind locuințe de sezon, iar în spatele lor sunt adevărate focare de infecție. Altele sunt transformate în magazii de murături, iar mașinile sunt parcate tot pe stradă. Păcat că domnii de la ALDE nu au o viziune de ansamblu, în această privință.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De aceea, le recomand să se documenteze la Primăria Sectorului 1 din București, unde primarul (coleg cu ei, în coaliția de guvernare) tocmai a dispus același lucru: ridicarea construcțiilor ilegale de pe domeniul public. Vezi aici: stiripesurse.ro/


Sursa textului: Profilul de Facebook al primarului Radu Cristian, duminică, 20 iulie 2018, ora 17.15. (foto: arhiva).

Citiți și: Primăria Mangalia – Proiect de modernizare a garajelor, articol publicat la data de 18.01.2014.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Domnul primar sa-si aduca aminte cum promitea el in 2014, gasiti consemnat acest lucru chiar in ziarele vremii si Tv Neptun, cum va construi el garajele din Mangalia pe care acum le demoleaza.
    Domnului primar i-am mai transmis, o mai fac o data, sa restranga largimea trotuarelor, late cat o sosea cu doua benzi si sa faca parcari laterale ca in toate tarile civilizate, sau chiar ca in statiunea Neptun unde nu mai avem masini care sa ocupe benzi de circulatie.
    Ori domnul primar in loc sa gaseasca idei si metode in a descongestiona traficul urban care toata vara ne sugruma si pune nervii la grea incercare, el, edilul orasului, mai scoate in strada alte sute si mii de masini prin demolarea garajelor autorizate care contribuie semnificativ la bugetul local!
    Construieste domnule primar, nu demola!

Leave a Reply