BRAVO, clasa a VIII-a B, promoția 2018, Școala Gimnazială ”Gala Galaction” Mangalia! Sunteți cei mai buni!

0
4609

Felicitări, clasa a VIII-a B, promoția 2018, Școala Gimnazială ”Gala Galaction” Mangalia! BRAVOOO! Sunteți cei mai buni!

Foto: Era în septembrie, 2014, la început de nou an școlar…

Prima zi de școală, bucurie,veselie emoție, curiozitate și teama de necunoscut… Nu mai e Doamna cu noi, e o altă Doamnă și sunt mai mulți (profesori) cei care vor intra la clasă…

Teama a dispărut destul de repede și-am descoperit un colectiv frumos, copilăros, disciplinat, unit, omogen ca și pregătire, dornic de cunoaștere, explorare și mișcare.

Cei patru ani au trecut ca gândul și ca vântul, iar rezultatele lor școlare au fost din ce în ce mai bune, fără să exagerez, cred că este una din cele mai bune promoții ale școlii noastre.

Cei care au contribuit, cu succes, la formarea și dezvoltarea lor ulterioară au fost: doamna învățătoare Chiriac Nila, profesorii ce au predat la această clasă și bineînțeles, părinții acestor copii minunați, care și-au susținut copiii, dirigintele și școala în demersul didactic.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În cei patru ani de gimnaziu nu au lipsit mediile generale de 10.00Mihăilă Ștefan, Rotaru Andrei, Fefea Teodora, Caraman Sena Esra și foare multe medii peste 9.50, de unde și media clasei la sfârșit de an școlar, foarte mare, spre exemplu: clasa a VI-a – 9.47, apoi 9.33, in clasa a VII-a si 9.36, în clasa a VIII-a.

Evaluarea Națională a găsit un colectiv bine pregătit și hotărât să-și realizeze visurile legate de liceu, să ocupe locurile în cadrul celui mai râvnit liceu din oraș și din Constanța.

Cea mai mare medie din oraș la Evaluarea Națională a fost a elevei noastre Ioniță-Mitran Gabriela – 9.80, urmată de alți elevi din această clasă: Mihăilă Ștefan și Rotaru Andrei – 9.75, Fefea Teodora – 9.70, Mișcă Maria – 9.60, Dulău Raluca, Dumitru Șerban, Roșculeț Claudiu, peste 9.50. Ce pot spune este că media clasei la Evaluarea Natională a fost 8.61.

După calcularea mediei de admitere la liceu pentru fiecare elev, am avut o mare bucurie, pentru că, din 27 de elevi, 14 au avut medii peste 9.00, din care 8 peste 9.50, deci la finalul clasamentului, media de admitere în liceu a clasei a VIII-a B a fost  8.74!

Nu pot trece mai departe fără să-i amintesc pe cei doi profesori care au muncit alături de elevi pentru aceste frumoase rezultate de la sfârșit de gimnaziu, doamna profesoară Petcu Elena, la Limba și Literatura Română și domnul profesor Gogoașă Ion, la Matematică.

S-a încheiat și ultima etapă a admiterii în liceu din acest an 2018 și…, din nou motiv de bucurie pentru elevii clasei a VIII-a B, pentru părinții și profesorii lor și, nu în ultimul rând, pentru Școala Gimnazială ”Gala Galaction”. De ce motiv de bucurie?

Pentru că avem:

  • 2 elevi la Mircea: Matematică-Informatică, Mihăilă Ștefan – 9.80 și Rotaru Andrei – 9.79,
  • 2 eleve tot la Mircea, Fefea Teodora – 9.74 și Mișcă Maria – 9.63,
  • 2 fete la Ovidius: Mate-Info: Ioniță-Mitran Gabriela – 9.78 și Dulău Raluca – 9.57,
  • O elevă, la Regina Maria: Arte – Podgoreanu Marta – 8.37,
  • Un elev, în București – Roșculeț Claudiu – 9.38,
  • 15 elevi, la Liceul Callatis, dintre care îi amintesc pe: Dumitru Șerban – 9.52, Caraman Sena – 9.49, Marinescu Oana – 9.43 și mulți alții cu medii mari,
  • 2 elevi, la Colegiul Economic, din care Libidov Andrada – 9.08,
  • 1 elev, la Eforie,
  • 1 elev, la Bănescu.

FELICITĂRI, dragi LICEENI și mult succes în drumul vostru către ”DEPARTE”!

Profesor Diriginte,

Cristian Maria Eugenia.


Mangalia News, 28 iulie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply