Avem cei mai buni sudori din lume! Șase muncitori de la Șantierul Naval Damen Galați au câștigat premiul cel mare la campionatul mondial de profil [VIDEO]

0
1240

Sudorii români sunt cei mai buni din lume! 6 muncitori de la Şantierul Naval din Galaţi au câştigat Campionatul Mondial de Sudură, organizat în China. Tinerii s-au luptat pentru locul I cu aproape 400 de sudori din întreaga lume.

Televiziunea de stat chineză a prezentat pe larg imagini din timpul Campionatului mondial.

Echipa României s-a întors cu trofeul pe echipe, dar și cu mai multe medalii de aur, argint și bronz, la toate categoriile concursului.

“Nu m-am pregătit foarte mult pentru procedeul la care am luat locul I, cel mult două săptămâni”, spune Andrei Broască, din echipa României.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Marius Călmuc, coordonatorul echipei: “Au fost destul de entuziaști să participe la o astfel de competiție”.

Tinerii sudori sunt cooptați în Centrul de calificare de la Șantierul Naval din Galați încă de pe băncile școlii. Numai cei mai buni sunt apoi angajați. Pot avansa rapid și ajung să obțină salarii chiar și de 2 mii de euro.

Câștigătorii Campionatului Mondial de sudură au fost premiați și de conducerea șantierului naval, la revenirea în țară. Au primit bonusuri salariale și au fost avansați în categoria de calificare. (sursa: stiri.tvr.ro).

Cititi si: viata-libera.ro/tinerii-sudori-de-la-damen-galati-cei-mai-buni-din-lume


Mangalia News, 28.07.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply