SOLIDARI CU SINISTRAȚII DIN GRECIA!
Centrele din Constanta unde se pot face DONATII

0
1305

farmec.ro
carturesti.ro%20

Comunicat de presa

Uniunea Elenă din Romania, Comunitatea Elenă Elpis Constanta, in parteneriat cu Crucea Rosie Sucursala Constanta anunta pe aceasta cale ca, incepand de Vineri, 27 iulie 2018, va prelua donatiile facute de cetateni si firme, in sprijinul sinistratilor din zona Attika a Greciei, zona greu incercata in urma dezastrului natural produs de incendii.

Pentru acesta, vor fi deschise două centre de primire in Constanta: unul situat pe Strada Stefan cel Mare, Nr. 85 (langa Policlinica cu plata), iar cel de al doilea, la sediul Crucii Rosii, Sucursala Constanta, Strada Constantin Bratescu, Nr.71.

Donatiile pot consta în:

Lapte UHT, pansamente, fașe medicinale, unguente, prafuri si medicamente pentru tratarea arsurilor, picaturi pentru ochi, detergenti si dezinfectanti medicinali, materiale de constructie, unelte folosite in constructii, manusi medicinale, alimente neperisabile.

Rugamintea este ca termenul de garantie sa fie de cel putin 3 luni pentru alimente si cel putin 6 luni pentru produsele medicale, altfel neputand fi primite.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Centrele de primire vor fi deschise de Luni, pana Sambata, intre orele 10.00 si 19.00, urmand ca Duminica sa fie inchise.

Colectarea se va face pana la data de 10 august 2018.

Va multumim pentru sprijinul si ajutorul acordat semenilor in suferinta.

Anton Antoniadis, 

Presedinte, Comunitatea Elenă Elpis.

Carmen Lungu,

Presedinte, Crucea Rosie, Sucursala Constanta.


UPDATE: Pe formularul de mai jos, aveți conturile special deschise pentru cei interesati sa doneze sume de bani pentru sinistrații din Grecia.


Haideți SĂ DISTRIBUIM și SĂ DONĂM, pentru prietenii din Grecia!


Mangalia News, 26.07.2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply