Aura numelui. Voropchievici, tabel: Calculează ce aură ai. Tabel și explicații

0
2223

Calculează-ți și tu aura numelui! 

Mihai Voropchievici a explicat că vibrația aurei este pe prenumele folosit. Astfel, dacă ai două sau mai multe prenume, calculezi pe prenumele pe care oamenii te strigă frecvent, nu vorbim despre excepții. Dacă te numești Antonio și ți se spune Tony, calculezi vibrația pentru Tony. 

”Fiecare literă corespunde unei cifre. Adunate toate corespund unui număr, cei care primesc cifra 1 înseamnă că sunt oameni dominanți, curajoși, plăcuți, energici, exotici și fascinanți, e o aură roșie. 1 reprezintă acțiune, ies un pic din tipare. Ne mutăm la 2, care este portocaliu, sunt oameni echilibrați, magnetici, siguri, deschiși, niște oameni plăcuți.” a spus numerologul la Antena 3.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Iată în continuare aura fiecărui număr:

3galben, oameni magnetici, fascinanți, au putere, dețin controlul, enigmatici, foarte deschiși;

4verde, sobru, pragmatic, fidel, iubitor de oameni, oferă ajutor, dar nu cer, uneori dinamici și încăpățânați, de multe ori plăcuți, trebuie să ai grijă să te pască numai lucrurile bune;

5albastru, comunicare, idealism, pace interioasă, fire răbdătoare, profundă, intuitivă;

6indigo, vizionari, prin excelență, intuitivi, curioși, motivează pe cei din jur, îi determină să se apuce de muncă, copiii lor au puteri paranormale;

7violet, o minune, calmi, meditativi, introvertiți, afectuoși, cea mai mare legătură cu divinitatea;

8roz, au putere, altruism, trec orice fel de obstacole, se pot regenera, se recuperează repede, au forță interioară, rozul aduce succes.

9auriu, determinare, forță. (sursa: dcnews.ro).


M.V: Fiecărei litere îi corespune un număr. Diacriticele se consideră litere normale.
Se scrie numele complet și fiecărei litere i se scrie numărul corespunzător, deasupra.
Dacă se obține un număr din două cifre, se adună până când se obține o singură cifră și acel număr corespunde cu aura numelui.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply