CL Mangalia a aprobat tarifele de parcare pentru oraș și stațiuni

0
1302

carturesti.ro%20
farmec.ro

CL Mangalia a aprobat tarifele de parcare pentru oraș și stațiuni. Consilierii locali din Mangalia au adoptat, miercuri, 18 iulie, în cadrul unei ședințe de îndată, un proiect de hotărâre privind stabilirea tarifelor pentru locurile de parcare din oraș și stațiuni. Astfel, s-au aprobat tarifele de tip abonament pentru parcările din perimetrul activelor deținute de agenții economici din Mangalia și stațiuni.

Pentru agenții economici care dețin magazine, hoteluri și restaurante etc și care au în administrare parcări, tariful unui loc de parcare, pentru stațiuni, a fost redus de la 15, la 5 lei/zi, în timp ce, pentru Mangalia, s-a redus de la 10, la 3 lei/zi.

Reprezentanții municipalității au precizat că, odată implementat sistemul TPark, pentru plata parcării prin SMS-card, agenții economici pot rezerva locuri de parcare pentru turiștii care se cazează la unitățile hoteliere pe care le au în proprietate.

„În baza acestui proiect, implementat deocamdată la nivelul stațiunilor, am decis să facilităm accesul turiștilor la locurile de parcare din apropierea unităților de cazare și să oferim posibilitatea agenților economici să dețină locuri proprii de parcare, în regim de închiriere. Prin acest sistem de plată, s-a stabilit tariful de 2 lei/oră, respectiv 10 lei/zi pentru oraș și 3 lei/oră, respectiv 15 lei/zi, valabil în oricare dintre stațiunile Mangaliei”, a precizat primarul Radu Cristian.

El a mai spus că sistemul TPark nu va fi implementat anul acesta în oraș, iar parcările publice vor fi gratuite pentru localnici și turiști.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În aceeași ședință a CL, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici privind reabilitarea rețelelor termice din Mangalia, dar și pentru implementarea proiectului de cogenerare, cu scopul reducerii costurilor cu încălzirea, pe timpul iernii.

Aleșii locali au aprobat, totodată, ajustarea prețului de producție a gigacaloriei, de la 343,58 la 385,58 lei, fără TVA, precum și documentațiile tehnice pentru reabilitarea termică a unor instituții de invățământ din localitate, în cadrul unor proiecte cu finanțare europeană. (Comunicat primit de la biroul de presă al Primăriei Mangalia).piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply