Vrei sa faci economii la factura de curent electric? 4 trucuri utile pentru tine

0
2000
Woman doing accounts / accounting / financial accounts

farmec.ro
carturesti.ro%20

Vrei sa faci economii la factura de curent electric? 4 trucuri utile pentru tine

Mai ales atunci cand locuiesti in mediul rural si nu esti salariat, problemele legate de banii pe care trebuie sa-i cheltuiesti luna de luna pe diferite facturi te streseaza grozav. Intr-adevar, cu ajutorul muncii reusesti sa cultivi legume sau sa cresti animale pe care sa le vinzi si, in acest mod, sa pui deoparte ceva banuti, dar, in general, suma aceasta nu va fi niciodata suficienta pentru a plati facturile, alimentele pe care nu le produci in gospodaria proprie sau pentru a-ti satisface micile placeri nevinovate ale vietii.

Vei fi nevoit sa gasesti solutii pentru a reusi sa economisesti la facturile lunare. Curentul electric ramane foarte scump, asa ca ti-ar placea sa reusesti cumva sa diminuezi costurile apeland la orice fel de trucuri legale ai gasi. Stii ca doar prin simpla inlocuire a becurilor traditionale cu cele cu LED ai putea face acest lucru usor si rapid? Daca te intereseaza ideea si iti doresti sa achizitionezi astfel de produse, vezi aici becurile spot cu led, care iti aduc in casa economii importante la factura.

Iata 4 trucuri folositoare daca locuiesti la tara si nu numai:

1.      O idee buna de a reduce factura la curent electric este sa renunti la incalzirea electrica prin pardoseala, la folosirea aerului conditionat sau la utilizarea boilerului electric pentru incalzit apa. In loc de incalzire prin pardoseala, ai putea folosi lejer traditionalele sobe, care functioneaza pe baza de gaz, carbuni sau lemn si care pot incalzi si apa necesara pentru baie sau bucatarie. Aerul conditionat este perfect pentru verile caniculare, dar renunta la el pentru ca este un mare consumator de energie si apeleaza la diverse trucuri de reducere a temperaturii in casa.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

2.      Lumina naturala este ideala pentru orice om, animal sau planta, asa ca incearca sa o folosesti din belsug in locuinta ta. Daca ferestrele sunt prea mici si nici nu pot fi largite, atunci apeleaza la un alt sistem de iluminat decat cel traditional, mare consumator de curent electric. Ai putea utiliza benzi cu led si sa creezi astfel o ambianta placuta. De asemenea, acestea sunt cea mai ieftina si mai eficienta metoda de iluminare din ziua de astazi.

3.      Cumpara doar acele aparate electrocasnice care nu sunt mari consumatoare de energie electrica, chiar daca sunt putin mai scumpe. Cand pleci de acasa, scoate aparatele din priza, in acest fel reusesti sa reduci consumul cu 10%. Daca nu ai nevoie de cuptor electric, atunci nu-l folosi pentru ca acest dispozitiv consuma de doua ori mai multa energie decat cuptorul cu microunde.

4.      Ai putea sa apelezi la un alt truc prin care sa scapi de tot de factura la curentul electric. Cumpara-ti panouri solare si utilizeaza-le pentru a obtine lumina artificiala, caldura de care ai nevoie si apa calda pentru casa ta. Desi poate parea o investitie destul de mare pentru inceput, totusi vei obtine independenta energetica, asa ca in timp iti vei scoate banii fara niciun fel de problema.

In concluzie, mai ales atunci cand stai in mediul rural si nu ai un serviciu stabil, problemele legate de plata facturilor te pot coplesi, asa ca ar fi bine daca ai lua in calcul sfaturile de mai sus si ai incerca sa faci economii intr-un mod inteligent.


Mangalia News, 17.07.2018. (P).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply