Toți K1 pentru România, joi, 12 iulie, la Constanța, în Piața Ovidiu

0
1505

farmec.ro
carturesti.ro%20

Toți K1 pentru România, un spectacol de evocare istorică, în care teatrul se îmbină cu muzica și artele vizuale, într-un concept unic.

Primăria Capitalei, prin Teatrul EXCELSIOR, a demarat începând cu luna mai 2018 turneul național Toți K1 pentru România – Unirea, Visul unei Națiuni, alături de Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, Proiect K1, Tuan, Iuliana Tudor, Mihaela Rădescu, Vlad Rădescu, Sorin Francu, Daniel Lazăr și grupul Crai Nou.

„Unirea face puterea“, nu este doar un slogan. Este o realitate dovedită practic în situații dintre cele mai diferite. Acum, când ne pregătim să aniversăm Centenarul Marii Uniri de la 1918, a fi uniți devine imperativ pentru că doar împreună, sprijinindu-ne unii pe alții, și cu toții țara, putem spera într-o viață mai bună.

Pentru proiectul Toți K1 pentru România – Unirea, Visul unei Națiuni, Primăria Capitalei prin Teatrul EXCELSIOR își dorește să devină un catalizator al sentimentului patriotic, iar prin aducerea în fața românilor a cântecelor noastre ne dorim să redeșteptăm ceea ce fiecare dintre noi poartă în suflet: dragostea de țară.

Nicolae Furdui Iancu, alături de grupul Crai Nou, Paula Seling, Iuliana Tudor, Proiect K1 și Tuan, cărora li se alătură violonistul Daniel Lazăr și actorii Mihaela Rădescu, Vlad Rădescu și Sorin Francu, își dau mâna pentru realizarea unui spectacol unic, pentru unitate, pentru prietenie, pentru România. Toți românii sunt invitați să se bucure de un show de excepție, în care valoarea spirituală a cuvântului și a marilor cântece ale neamului românesc va găsi neașteptate reverberații în contemporaneitate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Spectacolul  Toți K1 pentru România – Unirea, Visul unei Națiuni ajunge joi, 12 iulie și la Constanța, în Piața Ovidiu.   


Mangalia News, 12.07.2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply