VIDEO Unic în lume! Ce a făcut preşedintele Croaţiei imediat după calificarea naţionalei în semifinalele Cupei Mondiale

1
1572
starshiners.ro%20

VIDEO Unic în lume! Ce a făcut preşedintele Croaţiei imediat după calificarea naţionalei în semifinalele Cupei Mondiale.

Croaţia s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial după o victorie dramatică, în sferturi, contra naţionalei Rusiei.

Scorul după timpul regulamentar a fost 1-1, iar după prelungiri 2-2, iar croaţii au învins la penaltyuri cu 4-3. Ei au fost susţinuţi din tribună şi de preşedintele statului, Kolinda Grabar -Kitarovici, care de data aceasta a luat loc la oficială, alături de şeful FIFA, Giani Infantino şi de premierul rus, Andrei Medvedev.

Kolinda, primul preşedinte femeie din istoria Croaţiei, a coborât imediat după meci la vestiarul echipei sale, unde i-a îmbrăţişat pe jucători şi a cântat alături de ei. Ea a postat un mesaj pe facebook, în care s-a declarat mândră de fotbalişti şi i-a îndemnat pe cei de acasă să petreacă toată noaptea pentru această victorie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Croaţia va întâlni Anglia în semifinalele Cupei Mondiale. Citeste mai mult: adev.ro/pbj7qqpiese-auto-mangalia.ro1 COMENTARIU

Leave a Reply