SIMONA HALEP, CAMPIOANĂ LA ROLAND GARROS 2018! ROMÂNCA ESTE CEA MAI BUNĂ DIN LUME!

0
292
Booking.com

Simo­na Halep, cam­pi­oa­nă la Roland Gar­ros 2018!

Simo­na Halep a câști­gat Roland Gar­ros, după o fina­lă extra­or­di­na­ră cu Sloa­ne Ste­phens. Foto: Roland-Gar­ros / Face­bo­ok.

Sloa­ne Ste­phens (25 de ani, locul 10 în lume) a înce­put meci­ul în for­ță. Ame­ri­can­ca a fost invu­le­ra­bi­lă la lovi­tu­ri­le Simo­nei Halep, care a aler­gat mult, dar fără prea mult folos. Ste­phen a reu­șit un break, în game-ul patru și a reu­șit să îl ape­re până la fina­lul setu­lui, pe care l‑a câști­gat, nu fără difi­cul­ta­te, cu 6–3.

”A fost uimi­tor. În ulti­mul game am sim­țit că nu mai pot să res­pir. Nu îmi doream să repet gre­șe­li­le de anul tre­cut. Nu îmi vine să cred. Visez la acest moment de când m‑am apu­cat de tenis. Mă bucur că s‑a întâm­plat la Paris, ora­șul meu pre­fe­rat”, au fost pri­me­le cuvin­te ale cam­pi­oa­nei din Româ­nia după pri­ma sa vic­to­rie într-un tur­neu de Grand Slam. Român­ca mai juca­se patru fina­le, două la Roland Gar­ros, în 2014 și 2017 și una la Aus­tra­li­an Open, în acest an.

”Când am fost cu un break în urmă în setul doi, am zis să că acum e acum, tre­bu­ie să mă rela­xez”, a mai spus Halep, îna­in­te ca micro­foa­ne­le de la Roland Gar­ros să înce­te­ze să mai func­țio­ne­ze.

Mai mult, aici.


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele