“If you can`t reuse it, refuse it!”, sloganul sub care POLARIS M HOLDING SRL organizează, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, o vizită la stația de sortare și reciclare deșeuri

0
140
Booking.com

Marți, 5 iunie 2018, ora 13.30, la sediul SC M M RECYCLYNG SRL, situat pe Bd. Aurel Vlaicu, nr. 290ª, din Constanța, S.C. POLARIS M HOLDING SRL organizează, în parteneriat cu Asociația “United Hands România”, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, o vizită la stația de sortare și reciclare deșeuri.

La activitate va participa un grup de tineri cu vârste cuprinse între 12-18 ani, care provin din centrele de plasament “Antonia” și “Delfinul” din Constanța.

Tema anului 2018, aleasă de UNEP (Programul Națiunilor Unite Pentru Mediu) este “Beat  plastic pollution!”, având motto-ul “If you can`t reuse it, refuse it!”, invită guvernele, industriile, comunitatea și oamenii să colaboreze pentru a găsi soluții sustenabile pentru reducerea producției si uzului excesiv de plastic de unică folosință, care poluează apele si solul, afectând pe termen lung calitatea vieții și a sănătății umane.

Activitatea noastră își propune să informeze tânăra generație despre importanța reducerii consumului de plastic, dar și posibilitatea colectării si reciclării lui, în scopul producerii de noi articole, cu un consum mai mic de energie si combustibili.


Mangalia News, Luni, 4 iunie 2018.


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele