Cât cheltuie Primăria Mangalia pe pachetele săracilor

1
1012

REPLICA: Primăria Mangalia cumpără alimente de la una din cele mai cunoscute firme de distribuție din Constanța, abonată la contractele cu statul. Municipalitatea din sudul litoralului cheltuie cu această ocazie circa un sfert din bugetul alocat pentru 2018 persoanelor nevoiașe din oraș. Beneficiara înțelegerii și o firmă-soră, deținută de aceeași patroni, au primit împreună peste 3.000 de contracte de la stat, în valoare totală de aproape 50 de milioane de euro.

Primăria Mangalia a atribuit marți, 26 iunie, un contract privind furnizarea de diverse produse alimentare, în urma unei licitații lansate pe 16 februarie a.c.

Potrivit documentației de atribuire, ”se solicită furnizarea următoarelor produse alimentare, timp de max 3 ani: Pui grill congelat, Făină, Mălai, Zahăr, ulei, orez, fasole boabe, cozonac, sacoșă biodegradabilă, conform caiet de sarcini”. Actualul contracte este valabil pentru doar un an și a fost atribuit firmei Ned Com SRL din Constanța, care va primi pentru alimentele destinate nevoiașilor din Mangalia 1.185.720 lei, fără TVA.

Cât cheltuie primăria pe pachetele săracilor

Pe 24 ianuarie, Primăria Mangalia publica un anunț de participare pentru achiziția de alimente, valabil pentru trei ani, în valoare de 5.184.000 lei, fără TVA. Peste 3.000 de locuitori săraci ai orașului vor beneficia de pachetele cumpărate de primărie, care a alocat anul acesta cea mai mare sumă de până acum pentru alimentele nevoiașilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în replicaonline.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply