Fanii celebrului serial Lucifer au motive de bucurie!

0
1870

Fanii celebrului serial Lucifer au motive de bucurie (P).

Inspirat din benzile desenate “Vertigo’’ de la DC Comics si produs de catre Warner Bros. Television, in colaborare cu Jerry Bruckheimer Television, serialul “Lucifer’’ are toate sansele sa continue cu un nou sezon, cel de-al patrulea. Dupa primele 3 sezoane, serialul a fost anulat de catre canalul Fox, insa, conform unui articol publicat de site-ul pro.tv.ro, se pare ca platforma Netflix ar fi efectuat cateva plati in vederea producerii unui nou sezon.

Nu este prima oara cand Fox anuleaza un serial dupa primele sezoane, reteaua facand acest lucru si in cazul unor show-uri ca ”Arrested Development”, ”Futurama” si ”Firefly”. Potrivit declaratiilor facute de reprezentantii companiei Fox in presa internationala, decizia anularii serialului a fost luata din ratiuni financiare, sezonul numarul 3 inregistrand audiente destul de modeste fata de primele doua serii (3,3 milioane de telespectatori in medie), clasandu-l printre ultimele seriale produse de celebrul canal de televiziune.

In momentul in care Fox a anuntat oficial decizia de a nu mai continua serialul, Tom Ellis nu a parut deloc resemnat, declarand pentru TVLine urmatoarele:

”Nu vreau sa promit nimic nimanui, deoarece sunt foarte multe lucruri care trebuie sa se alinieze pentru a se intampla ceva. Am speranta acum. Cata vreme exista speranta, o sa continui sa lupt. Cred ca acest lucru isi doresc fanii nostri sa facem”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea serialului a fost anuntata pe Twitter chiar de Tom Ellis, cel care a interpretat magistral personajul principal al serialului (Lucifer), in periplul acestuia pe pamant. Pentru cei care nu au urmarit serialul, trebuie sa spunem ca productia este un soi de serial politist stiintifico-fantastic, presarat cu nenumarate momente de umor, in care personajul principal, Lucifer Morningstar, paraseste iadul pentru a deveni patronul unui club de fite in Los Angeles. Ulterior, acesta se indragosteste de frumoasa politista Chloe Decker (Lauren German) ajungand astfel sa colaboreze cu LAPD in scopul prinderii infractorilor.

Povestea lui Lucifer este oarecum similara cu cea inventata de Kindred Group la lansarea celui mai nou brand din portofoliu, Vlad Cazino. Amfitrionul cazinoului este Vlad, simpaticul vampir nonconformist, care paraseste lumea rece din castelul familiei sale pentru a isi deschide un cazino in Bucuresti.

Revenind la sezonul 4 al serialului ”Lucifer’’, trebuie sa mai adaugam ca acesta va avea destul de probabil 10 episoade, insa data la care va fi lansat inca nu este stabilita. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply