Seminarul international ,,2018 NASPL Professional Development’’ are loc in Florida

0
2237

Dolphin Hotel din Orlando, Florida va fi in perioada 23-26 iulie 2018 gazda seminarului de dezvoltare profesionala NASPL, un eveniment unic, menit sa reuneasca angajații din toate nivelurile industriei loteriei intr-un grup mic, in cadrul caruia fiecare problema sau oportunitate sa poate fi dezbatuta pe larg.

Atelierele de lucru programate pe parcursul celor 4 zile sunt menite sa acopere toate disciplinele principale din industrie: contabilitate, audit, tehnologia informatiei, relatii publice, cercetare, vanzari si marketing, securitate si video loterie. Formatul ales va permite discutii deschise si un schimb de informatii foarte util intre participanti, urmand sa ofere acestora idei tangibile despre cum sa profite de cele mai mari oportunitati din industrie si sa gaseasca solutii la cele mai mari provocari.

Luand in considerare feedback-ul aferent seminariilor anterioare de acest gen, se poate spune ca un astfel de congres este cea mai buna modalitate de buna de a promova comunicarea in cadrul industriei loteriei, de a oferi educatie prin rezolvarea problemelor din lumea reala, de a asculta prezentari ale studiilor de caz si de a experimenta crearea de noi relatii de afaceri. La eveniment vor participa reprezentanti ai celor mai renumite cazinouri online, ai autoritatilor de reglementare din tarile interesate, precum si cei mai mari afiliati si provideri de soft.

Ca de fiecare data, locatia aleasa pentru Seminarul de Dezvoltare Profesionala din iulie 2018 este Dolphin Hotel, complex hotelier amplasat in zona Disney World din Florida, la 3 km.de Epcot si aproximativ 30 km. de Aeroportul International Orlando. Camerele si suitele foarte spatioase sunt dotate evident cu Wi-Fi, televizoare cu ecran plat, zone de lucru si minifrigidere; unele au vedere la lac. Suitele sunt dotate cu canapele extensibile, baruri si balcoane.

La summit-ul din perioada 23-26 iulie, au pregatit materiale doi dintre cei mai apreciati formatori de opinie din domeniu:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dr. Mark Griffiths, psiholog si profesor in studii de gambling la Universitatea Nottingham Trent si director al Unitatii Internationale de Cercetare in Domeniul Jocurilor de Noroc. In intreaga sa activitate, reputatul profesor a castigat nenumarate premii, din care cele mai importante sunt: Premiul american John Rosecrance 1994 pentru “contributii academice remarcabile in domeniul cercetarii in domeniul jocurilor de noroc”, Premiul CELEJ european pentru cea mai buna lucrare privind jocurile de noroc, 2003 premiul international de excelenta canadian pentru “contributii remarcabile la prevenirea dependentei de jocuri de noroc si practicarea jocurilor responsabile”, Premiul North America 2006 si Premiul de Cercetare din 2009 al Consiliului Național al SUA pentru probleme legate de jocurile de noroc. In intreaga sa cariera, Mark Griffiths a publicat peste 300 de lucrari de cercetare, 3 carti si peste 1.000 de articole si a participat la peste 2.000 de programe de radio si televiziune.

Dennis Snow, autorul a doua din cele mai bine vandute carti de afaceri Lessons From the Mouse si Unleashing Excellence. Vorbitor, formator si consultant cu norma intreaga, Dennis Snow este foarte apreciat pentru livrarea de continut de mare valoare intr-un stil extrem de relaxant si distractiv. De-a lungul carierei sale, acesta a ajutat multe organizatii sa isi atinga obiectivele si a contribuit enorm la dezvoltarea angajatilor si conducerii acestora. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply