Zambet fermecator si dupa 50 de ani?
Afla si tu cum il poti obtine!

0
2191

Ai trecut de prima tinerete si iti doresti sa ai in continuare acelasi zambet perfect, aceeasi dantura impecabila pe care o aveai atunci cand erai adolescent? Un lucru atat de simplu precum este hranitul ti se pare acum cea mai chinuitoare si stresanta activitate?

Iata la ce servicii poti sa apelezi pentru a iti recapata starea de spirit si zambetul de odinioara!

– Proteza dentara – solutia salvatoare sau o povara in plus?

Una dintre solutiile la care ar trebui sa recurgi pentru a iti readuce zambetul pe buze este utilizarea unei proteze dentare. Cu toate ca este una dintre cele mai des alese metode, multi oameni au ezitari in ceea ce priveste utilizarea unui astfel de tratament stomatologic, poate si din cauza lipsei de informatii! 

Daca vrei sa apelezi la o proteza dentara, ar trebui sa cunosti, mai intai, tipurile de proteze, precum si rolul si functionalitatea acestora. In primul rand, existe proteze fixe si mobile, ce au specificatii cu totul diferite. Trebuie sa stii, insa, ca desi cele mobile sunt mai putin costisitoare decat cele fixe, acestea din urma asigurand o mai buna stabilitate si un confort sporit. De asemenea, exista proteze ce pot inlocui, dupa caz, unul sau mai multi dinti, in functie de gravitatea afectiunii si pierderii suferite.  Pentru oricare dintre cele doua tipuri ai opta, serviciile oferite de Clinica Dr. Melnic, iti garanteaza succesul si rezultate pozitive, astfel incat poti avea si la o varsta inaintata o dantura perfecta, asemeni celor din reclamele comerciale.

– Implanturile dentare – doar o procedura costisitoare sau si eficienta?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru a avea un zambet fermecator, poti apela la metoda implanturilor dentale. Cu toate ca este una dintre cele mai scumpe interventii legate de dentitie, avantajele unui implant sunt multiple. Programeaza-ti o vizita la un cabinet stomatologic si informeaza-te cu privire la costurile implicate de aceasta procedura.

Daca te decizi sa alegi implantul ca fiind o solutie ideala, este necesar sa cunosti anumite informatii despre aceast procedeu, inainte de a confirma stomatologului tau alegerea facuta. In primul rand, trebuie sa stii ca nu este o procedura dureroasa si, in comparatie cu protezele dentare, implanturile au drept avantaj inlocuirea dintelui fara a fi nevoie de slefuirea celorlalti din vecinatatea celui afectat sau celui care lipseste. De asemenea, unul dintre beneficiile majore pe care le are folosirea unui implant, este acela ca pastreaza in proportii de 95% funtionalitatea si confortul unui dinte natural.

In cazul in care suferi de afectiuni cronice precum cele cardiace sau reumatice, dar si de diabet, sansele sa poti opta pentru un implant sunt mai reduse. Dar daca indicele glicemic este mentinut in limite optime, atunci nu ar trebui sa apara complicatii.

– Fațetele dentare – sunt doar la moda, sau au si un rol important?

Intr-adevar, in ultima perioada, fațetele dentare sunt folosite de multe persoane, indiferent daca ar necesita sau nu o astfel de interventie chirurgicala. Principalul scop al utilizarii fațetelor dentare este acela de a avea o dantura perfecta din punctual de vedere al pastrarii unei proportii egale in ceea ce priveste lungimea si forma dintilor, asadar, daca dantura ta nu are probleme grave, poti recurge la aceasta modalitate prin care sa ai un zambet perfect.

Acestea sunt cele 3 metode prin care poti avea un zambet fermecator, chiar daca ai trecut de prima tinerete, ramanand la latitudinea ta sa alegi, impreuna cu medicul dentist, procedura sau procedurile potrivite problemelor tale dentare. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply