VIITORI OAMENI DE ȘTIINȚĂ, PREGĂTIȚI ÎN ȘCOALA DE VARĂ DE LA 23 AUGUST

2
1582

farmec.ro
carturesti.ro%20

Sâmbătă, 30 iunie 2018, la ora 10.30, în sala clasei a VI-a A din Școala Gimnazială ”George Coșbuc” 23 August, se vor deschide cursurile gratuite care fac parte din programul ”Școala de vară 2018”.

Pentru ce-a de-a cincea ediție a Școlii de vară copiii din școlile comunei 23 August au o ofertă variată de a petrece timpul liber în mod plăcut și util: de la Sport (tenis de masă, tenis de câmp, fotbal) și pregătire suplimentară sau remedială, la tabere, activități educative non-formale pe plajă și în curtea școlii, sau… Cursuri gratuite de Navomodele, Astronomie, Aeromodele, Fizică aplicată, Robotică, Electronică și multe altele.

Programul cercurilor tehnico-aplicative de vară va debuta sâmbătă, 30 iunie 2018, cu o demonstrație de aeromodele și automodele, la care sunt invitați specialiști din Constanța. Aceștia vor explica celor interesați ce presupune această disciplină, care sunt rigorile ei, dar și posibilitățile pe care le pot deschide pentru viitorul copiilor.

Cursurile aplicative sunt organizate cu sprijinul și, mai ales, datorită pasiunii specialistului Abibula Aygun și se vor finaliza cu un concurs, unul din premii fiind o excursie de o zi la tabăra SF de la Capidava, acolo unde va participa ca invitat și profesorul Alexandru Mironov, fondator al Programului Atlantykron.

Materialele și echipamentele necesare sunt asigurate cu sprijinul administrației locale a comunei 23 August și al donatorilor, iar cercurile tehnico-aplicative sunt deschise tuturor copiilor din zona comunei 23 August.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Majoritatea activităților au loc în weekend, astfel încât copiii cu vârste mici să poată fi însoțiți de adulți.

Vă așteptăm cu drag!
Director,
Prof. Iacob Magdalena.


N.red: Despre tot ceea ce face la modul exemplar și demn de toată admirația domnul Abibula Aygun pentru copiii din 23 August si din comunele invecinate, Mangalia News a publicat articole speciale, în exclusivitate, unele dintre ele, aici: https://www.mangalianews.ro/?s=23+august+cercuri

UPDATE: Domnul Abibula Aygun ne-a transmis următoarele completări necesare: 

”Cursurile la cercurile aplicative nu vor avea loc doar pe timpul verii, ci și după ce va începe școala, iar concurs individual nu voi face! Doar pe echipe. Mereu am încurajat și încurajez munca în echipă, colaborativă. Nu va exista niciodată un singur câștigător! Eu sunt aici să arăt avantajele muncii în echipă, față de cea individuală”.

Vreau să facem din Școala 23 August un Centru de Excelență, să atragem copii buni și din alte locuri, să se vadă că se poate învăța și altfel!” 


Mangalia News, Joi, 21 iunie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


2 COMENTARII

  1. Ar trebui sa va documentati mai bine inainte sa scoateti un articol ….. Cursurile nu aunt realizate ‘cu sprijinul specialistului Abibula Aygun’ …. CI DATORITA LUI!
    El a dus toata munca de convingere / organizare si strangere de donatii de materiale didactice pentru cursuri de la comunitatea modelistilor !

    Despre cerc cu el trebuia sa vorbiti, nu doar sa fie mentionat in treacat !

    In plus este prima editie, nu a 5-a.

  2. Tin sa precizez un aspect f. important. Cursurile tehnico-aplicative se vor putea desfasura multumita muncii si daruirii domnului Aygun Abibula, scoala punand doar spatiul la dispozitie. Toate donatiile pt cursuri si participarea la deschidere a persoanelor importante din lumea modelismului au fost obtinute tot multumita dumnealui.

Leave a Reply