Dora Alina Romanescu: Reverență…

0
1069

Reverență…

În perioada 13-17 iunie 2018, Biblioteca Județeană  „V. A. Urechia” Galați, sub patronajul Ministerului Culturii, cu sprijinul Consiliului Județean, Consiliului Local și Primăriei Municipiului Galați, a organizat a X-a ediție a Festivalului Internațional al Cărții „Axis Libri”, ediție dedicată Centenarului Marii Uniri, adresată iubitorilor de carte și lectură, creatorilor, editorilor și difuzorilor de carte.

Directorul acestui deosebit eveniment cultural a fost domnul dr. prof. Zanfir Ilie. Toți iubitorii de carte s-au bucurat de un program generos, foarte bine organizat prin diversitatea și calitatea culturală.

Am avut onoarea și privilegiul să fiu  din nou invitată la acest select eveniment cultural. Am fost prezentată gălățenilor de directorul Editurii Olimpias, doamna Olimpia Sava, iar despre romanul Emigrantele a vorbit într-o manieră profesională și foarte bine documentată, criticul literar Adi Secară.

În cuvântul meu de mulțumire am subliniat faptul că iubesc orașul de la Dunăre și oamenii săi minunați, îi prețuiesc și admir  pentru activitatea deosebit de laborioasă în a promova cultura și pe cei ce trudesc pe tărâmul cuvântului scris. Felicit colectivul Bibliotecii „V. A. Urechia” pentru implicare, pentru devotament, pentru eleganța cu care și-a tratat oaspeții pe toată perioada cât a durat Festivalul de Carte.

Aș vrea să subliniez modul elegant cu care profesioniștii, erudiții, oamenii consacrați, elitele literare din orașul de la Dunăre și-au tratat oaspeții. Acest detaliu  m-a încântat, m-a onorat, m-a făcut să văd cât sunt de frumoși oamenii cu suflete calde, amabile, foarte sincere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mulțumesc, îmi trimit sufletul să facă o adâncă reverență, în fața acestor spirite minunate!

Dora Alina Romanescu, 21.06.2018



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply