Interviul anului, la DC News:
Ministru mason. Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România: Un iubitor de țară [VIDEO]

0
1744

DC News: Un ministru care este și mason nu va avea niciodată dublă subordonare, adică Guvernului și Marii Loji. Acest lucru a fost confirmat de Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România.

“Un ministru care este mason sau care ocupă altă poziție importantă în stat va fi un mare iubitor de țară și va avea o minte foarte bine organizată”, a zis Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România la interviurile DC News.

Bogdan Chirieac, analist politic, a adăugat: “De asemenea, mă gândesc că se poate baza și pe sprijinul informal și relațiile internaționale ale Marii Loji”.

“Fără îndoială, dar să știți că acest sprijin informal și relațional pe care noi îl putem oferi, atunci când ni se cere, este pentru oricine. Există un respect instituțional, mă refer la respectul față de instituțiile statului care funcționează perfect în Marea Lojă Națională din România. Aici nu există niciun fel de comentariu. Niciun stat democratic nu poate funcționa fără existența unui respect instituțional. Este un lucru de la sine înțeles, dar noi suntem o instituție care respectă toate aceste elemente. În consecință, ajutorul pe care noi îl acordăm sau am putea să-l acordăm se adresează tuturor celor care au nevoie în acest sens”, a afirmat Radu Bălănescu la DC News.

Vezi interviul complet aici:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

sursa: dcnews.ro/ministru-mason-balanescu-marele-maestru, 18.06.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply