PROTEST la Mangalia! Angajații din Șantierul Naval DMHI, gata să iasă în stradă!

1
2617

Angajații din Șantierul Naval Mangalia (DMHI) se pregătesc să iasă în stradă. Liderul Sindicatului Liber „Navalistul” a depus, vineri, 15 iunie a.c., la Primăria Mangalia, declarația prealabilă prin care aduce la cunoștință organizarea unui protest.

Acesta se va desfășura miercuri, 20 iunie a.c., în intervalul orar 17,30 – 20,00, în Piața Republicii, în fața Casei de Cultură Mangalia. Potrivit liderului de sindicat, sunt așteptați să participe peste 600 de membri de sindicat, cărora li se vor alătura, foarte probabil, și membri ai comunității locale.

Protestul este organizat în contextul în care, nici până la această dată, tranzacția dintre Ministerul Economiei și firma olandeză Damen, pentru preluarea șantierului nu a fost semnată. În perioada 21 – 22 iunie urmează să aibă loc o ședință AGA, în cadrul căreia se așteaptă aprobarea contractului de asociere mixtă româno – olandeză. În acest nou parteneriat, România ar urma să dețină pachetul majoritar de 51% acțiuni, iar Damen 49% acțiuni.

F.B, replicaonline.ro, vineri, 15.06.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply