Nicolae Moroianu: Curtea de Apel Constanta a decis ieri, definitiv, anularea taxei de promovare si a taxei de autorizatie de functionare impuse ilegal pentru anul 2017

0
1433

Stimati cetateni ai Mangaliei,

Va aduc la cunostinta ca demersul de a ataca in instanta taxele ilegale instituite pentru anul 2017 de catre primarul Radu Cristian si votate de catre consilierii PNL si UNPR, demers initiat de mine impreuna cu colegii mei de la ALDE, Leonard Tanase si Dragos Bociog, a fost incununat de succes.

Curtea de Apel Constanta a decis ieri, definitiv, anularea taxei de promovare si a taxei de autorizatie de functionare impuse ilegal pentru anul 2017. Primaria Mangalia este obligata astfel sa restituie aceste taxe tuturor celor carora le-au fost abuziv incasate!!!

Nu a fost o sarcina usoara, ne-am luptat cu avocati angajati de catre primarie, probabil pe sume fabuloase , asa cum ne-am obisnuit… Acest lucru ar fi putut fi evitat daca primarul si consilierii sai ar fi ales sa respecte legea, intrucat le-am adus la cunostinta ilegalitatea acestor taxe inca din sedinta in care au fost propuse si votate si ulterior printr-o plangere prealabila. 

Cei care au platit aceste taxe in 2017 trebuie sa solicite rambursarea lor pentru ca, probabil, primaria va”uita” sa le ramburseze din proprie intiativa. Sunt bucuros ca am reusit inca o data sa imi fac datoria fata de dumneavoastra!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Va multumesc,

Nicolae Moroianu,
Consilier ALDE Mangalia.


Mangalia News, Marți, 12 iunie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply