Un turist salvat de la înec la Mangalia a depus plângere penală şi cere 40.000 de euro despăgubiri [VIDEO]

0
2268

O plângere penală a fost depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia împotriva a trei salvamari şi a unui poliţist local, care au scos din apă o persoană în pericol de înec, într-o zi în care era arborat steagul roşu, semn că înotul este interzis.

Procurorul de caz a clasat plângerea avocatului, pe motiv că faptele nu există, dar acesta s-a adresat instanţei cu contestaţie, astfel că dosarul se va judeca pe 13 iunie, la Judecătoria Mangalia.

Bărbatul îi acuză pe salvamari de purtare abuzivă, iar pe poliţistul local – de privare de libertate în mod ilegal. Totodată, le cere câte 10.000 de euro daune fiecăruia.

“Am salvat un om care m-a dat in judecată. Aveam doi morţi, pe care medicii încercau să-i resusciteze şi în capătul celălalt el era în largul mării şi m-am dus cu încă 3 salvamari, l-am scos la mal. După aceea l-am lăsat în pace, nu ne-a spus nimic, ne-a dat în judecată pentru că de ce l-am scos din apă. Că i-am redat libertatea”, a precizat salvamarul. (sursa: observator.tv).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply