Abibula Aygun, la emisiunea Printre Stele,
cu profesorii Alexandru Mironov și Octavian Stănăşilă (AUDIO)

0
1313

farmec.ro
carturesti.ro%20

Abibula Aygun: Dragi prieteni, astă seară (luni, 4 iunie, n.r) am avut onoarea să fiu invitat în emisiunea Printre Stele, pe Radio România Actualități, a domnului profesor Alexandru Mironov, alături de domnul profesor Octavian Stănăşilă! A fost o mare onoare pentru mine să pot prezenta proiectul la care lucrăm, împreună cu Administratia Locala a Comunei 23 August: 

Redeschiderea cercurilor Tehnico-Aplicative. 

GRATUITATE pentru aceste cercuri! Oricine este binevenit!

Inca odată, Multumesc Domnului Profesor Alexandru Mironov pentru invitatia la această interventie telefonică.

Trac am avut cât carul!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bogdan Zaharia: Felicitari, Aygun! Ai ramas acelasi om de mare calitate si un prieten cu un caracter desavarsit. Chapeau!

Abibula Aygun: Multumesc Bogdan! Stii mai bine ca oricine de ce am avut trac. Este omul datorita caruia noi doi ne intreceam in a desena nave spatiale. Care mai de care mai sofisticate. Datorita Domnului Profesor Alexandru Mironov si domnului Mihai Badescu, prezentatorii emisiunii Stiinta si Imaginatie, ne gandeam sa facem ceva camera cu beculete, telescoape si alte alte nebunii. Apoi a urmat o fuga dupa electronice. Faceam schimburi pe kituri electronice. Ne placea sa ne credem “Dumnezeii” electronilor!

In fond asta este Electronica. Joaca cu Electronii! Aia de tin atomul la un loc si “orbiteaza” in jurul lui. Fara sa stie, mi-a calauzit pasii in viata si mi-a dat un traiect pentru care am facut o pasiune si ceea ce fac acum fac din Pasiune. Multe zile si nopti pierdute citind Revistele Stiinta si Tehnica, Tehnium, Anticipatia dar sa nu uitam Zona Crepusculara, Captain Power, Start Trek – Next Generation si cartile recomandate. Iata de ce am fost atat de emotionat!

Imi treceau prin fata ochilor toate amintirile pina sa intru in direct si parca nu imi mai puteam aduna gandurile!


Ghiuler Mirzali: Felicitari, succes! Pasiunea si seriozitatea in munca sunt cheia succesului! Cat despre trac, e inerent in preajma unor personalitati de asa calibru!

Abibula Aygun: Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase!
Trac a fost cât carul. A fost prima intervenție in direct! Alături de asemenea somitați. Dinozauri! Când am auzit ca este și domnul profesor Octavian Stănășilă, mai rău emoțiile. Discutam cu profesori de calibru greu. Ambii de matematica! Oricum, o experiența inedită!


Mangalia News, Marți, 5 iunie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply