Mangalia: Patru persoane audiate în cazul bărbatului găsit mort la Vama Veche

0
523

Poli­țiș­tii con­stăn­țeni au anun­țat sâm­bă­tă după ami­a­ză că au iden­ti­fi­cat și con­dus la audi­eri patru tineri sus­pec­tați că ar avea legă­tu­ră cu moar­tea vio­len­tă a unui băr­bat de 34 ani, des­co­pe­rit sâm­bă­tă în Vama Veche. 

Potri­vit sur­se­lor din anche­tă, cei patru tineri, minori, au fost depis­tați de poli­țiști în tren, la Cos­ti­nești. Unul din­tre ei, un ado­les­cent de 17 ani, este în acest moment prin­ci­pa­lul sus­pect pen­tru comi­te­rea cri­mei.

Cei patru ado­les­cenți au fost con­duși la sedi­ul poli­ți­ei din Man­ga­lia, unde anche­ta­to­rii vor să obți­nă de la ei cât mai mul­te infor­ma­ții lega­te de cutre­mu­ră­to­rul caz.

CITEȘTE și: UPDATE: Băr­bat găsit mort în Vama Veche

Deo­cam­da­tă, oame­nii legii nu au pre­ci­zat dacă pe nume­le celor patru sus­pecți s‑au emis ordo­nan­țe de reți­ne­re.

Tru­pul neîn­su­fle­țit al băr­ba­tu­lui de 34 de ani, ori­gi­nar din Tecuci, a fost dus la mor­gă pen­tru efec­tu­a­rea necrop­si­ei. (sur­sa: radioconstanta.ro).

Citiți și: ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/tanarul-de-17-ani-banuit-in-cazul-omorului-de-la-vama-veche-a-fost-retinut

observator.tv/eveniment/criminal-vama-veche-retinut-adolescent-trafic-droguri


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele