Scriitorul Virgil Stan lansează o PROVOCARE pentru toți FIII comunei PECINEAGA – realizarea unui VOLUM ANIVERSAR dedicat Centenarului Marii Uniri!

0
1067

farmec.ro
carturesti.ro%20

    Virgil Stan: ATENTIE! FOARTE IMPORTANT ȘI URGENT!

    Din întâlnirea cu primarul comunei PECINEAGA, Nicolae Stan (nu suntem rude de sânge) și cu o parte dintre membrii Consiliului local, întâlnire prilejuită de marea sărbătoare a Sfintelor Rusalii și a zilei localității, am înțeles că nu peste mult timp, se pregătește un nou eveniment cultural, acțiune destinată cinstirii unor fii ai comunei, care prin activitatea și numele lor, au adus onoare comunității în care s-au născut, făcând-o cunoscută, atât în țară cât și peste hotare. 

    PROVOCARE!

    Provoc pe toți locuitorii comunei PECINEAGA, pe copiii sau cetățenii talentați care scriu poezie sau proză la nivelul lor de cunoștințe, pictează, modelează, sculptează, sau dețin obiecte de artă relevante pentru localitate, pe profesorii din localitate, inclusiv pe toți locuitorii comunei care dețin documente originale care pot fi făcute cunoscute, dețin informații despre comună, sau despre personalități ale comunei, cunosc legende, sau realități ce au avut loc de-a lungul timpului și s-au dat uitării, de asemenea, provoc chiar și persoanele care atât prin activitatea lor profesională, cât și al afacerilor, au cunoscut oameni, sau evenimente ce aparțin acestei comune, de care își amintesc cu plăcere și merită evidențiate, să scrie despre toate acestea și să mi le trimită pe adresa de e-mail: [email protected]

    Voi încerca să adun aceste creații, documente, sau informații, într-un volum care să se încadreze în evenimentul dedicat aniversării celor 100 de ani, 1918 – 2018, de la Marea Unire.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Nu contează cum vor fi scrise aceste încercări sau realizări literare, ele în faza finală vor avea o formă corectă din punt de vedere gramatical și literar. Mă refer la cei care se vor exprima în scris pentru prima dată, sau care nu au publicat niciodată. 

    Solicit sprijin în acest demers din partea cadrelor didactice din localitate, al primăriei și, de asemenea, al tuturor celor care vor să dea o mână de ajutor în realizarea acestui volum aniversar. 

    Timpul presează și până la tipărirea volumului chiar este nevoie de timp, de aceea vă rog să vă hotărâți a colabora cât mai repede. Cartea editată în tirajul stabilit, în funcție de numărul participanților, al creațiilor, imaginilor, desenelor, sau graficii și al eventualilor sponsori, va fi donată bibliotecii comunale, spre amintirea participanților la această creație literar-artistică colectivă.

    Vă mulțumesc!

    Virgil Stan – scriitor, membru al Ligii Scriitorilor Români, Filiala IAȘI.


Mangalia News, luni, 28 mai 2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply