Horia Țuțuianu și Nicolae Moga, alături de primarul Niculae Stan, la Ziua Comunei Pecineaga!

0
1260
carturesti.ro%20

Editia de Sud: Duminică, 27 mai, câteva mii de locuitori ai comunei Pecineaga, dar și din localitățile din jur, au participat la serbarea câmpenească organizată de Primărie și Consiliul Local. De Ziua Comunei Pecineaga, pe scena stadionului au urcat Mioara Velicu, Nemuritorii, Dan Ciotoi, Formația Frații Buzoieni, George David, Cristi Dules, Mirela Pană și Unique Cabaret, Claudia Mihai și mulți alții. Alături de gazda evenimentului, primarul Niculae Stan, s-au aflat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, dar și senatorul Nicolae Moga.

Împreună cu Horia Țuțuianu, Niculae Stan a răsplătit cuplurile care, anul acesta, au împlinit 50 de ani de căsătorie, oferindu-le buchete de flori, daruri și sume de bani. Președintele Consiliului Județean Constanța a promis că va fi alături de proiectele demarate sau pe care edilul din Pecineaga dorește să le inițieze în viitorul apropiat pentru consătenii săi.

Pe întreaga suprafață a stadionului din Pecineaga a avut loc, pe tot parcursul zilei, o adevărată desfășurare de “forțe”: grătare care au sfărâit non-stop pentru pofticioși, pline cu mititei și fripturi, dulciuri – kutos kolacs, vata de zahăr, gogoși și clătite, dar și castele gonflabile și baloane pentru cei mici. Pe muzică tradițional românească, din toate colțurile țării, oamenii s-au încins în hore, alături de primarul lor, Niculae Stan.

Ziua comunei Pecineaga s-a încheiat cu un impresionat foc de artificii.

Mai mult, în editiadesud.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply