Gala de Premiere a campaniei „Noi susținem excelența!”, organizată de publicația Occidentul Românesc [galerie FOTO]

0
990
astratex.ro

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni: Participarea secretarului de stat Lilla Debelka la Gala „Noi susținem excelența!”
 
Secretarul de stat Lilla Debelka este alături de românii din Spania cu prilejul Zilei Naționale a Românilor de Pretutindeni și a luat parte sâmbătă, 26 mai, la Gala de Premiere a campaniei „Noi susținem excelența!” organizată de publicația în limba română „Occidentul Românesc” din Peninsula Iberică.

Aflată la cea de-a doua ediție, campania de promovare a valorilor românești inițiată de revistă a avut drept laureați 23 de români care excelează în domenii dintre cele mai diverse și care s-au stabilit în Italia, Spania, Belgia, Franța și Statele Unite ale Americii.

Evenimentul s-a desfășurat în stațiunea Calpe din provincia Alicante și s-a bucurat de participarea reprezentanților autorităților locale, a unor oficiali din cadrul misiunilor diplomatice ale României în Spania și a numeroși membri ai comunităților românești de peste hotare.

„Salut cu entuziasm această inițiativă și mă bucur că, în Anul Centenar, românii valoroși primesc recunoașterea pe care o merită atât prin campanii ca cea a publicației <Occidentul Românesc>, cât și prin proiectul <100 pentru Centenar> derulat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. Este onorant să fiu alături de atâția profesioniști valoroși, din domenii diverse, de la drept până la jurnalism, cinematografie sau cercetare. Cu toții sunteți ambasadori ai României și profit de acest prilej ca să vă urez, dumneavoastră și tuturor românilor de peste hotare, La Mulți Ani, de Ziua Românilor de Pretutindeni”, a spus secretarul de stat MRP, Lilla Debelka.

Trofeul Galei i-a revenit lui Tudor Petruț, regizor, actor și profesor, considerat un „ambasador fără portofoliu al românismului” în S.U.A.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(sursa: http://www.mprp.gov.ro/web/).


Alina Celia CumpanLucian Blaga, Felicitari pentru Premiul Special din cadrul Galei de Premiere a campaniei ”Noi sustinem excelenta” – Editia a II-a. Succes pe viitor, in toate proiectele profesionale! 

Pentru activitatea depusa, pentru implicarea in viata comunitatii romanesti si actiunile de voluntariat si binefacere realizate, Marian Petruta este Laureat al celei de-a doua editii a Galei Premiilor de Excelenta din cadrul campaniei ”Noi sustinem excelenta!”. Felicitari, draga Marian! (sursa: Alina Celia Cumpan


Mangalia News, partener media în Proiectul ARCA TV USA, Houston, Texas. 27.05.2018.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply