Ce spune ambasadoarea Olandei la Bucureşti despre soarta Şantierului Naval Mangalia

0
1567

farmec.ro
carturesti.ro%20

REPLICA: În perioada următoare, situația de la Șantierul Naval Mangalia – 2 Mai ar trebui soluționată. Acest lucru se poate face doar prin finalizarea negocierilor cu gigantul DAMEN care urmează să fie partenerul Statului Român în administrarea șantierului. Este clar că negocierile durează de mai bine de jumătate de an, fapt care a condus la tensiuni fără precedent în rândul angajaţilor. Personalul s-a diminuat, încrederea oamenilor care au mai rămas să muncească este la pământ, iar oficialii țin „ascuns” momentul adevărului, alegând un low profile în ceea ce privește transparența. Nu sunt singurii de această părere.

Într-o vizită oficială la Constanța, ambasadorul Olandei la București, Excelența Sa Stella Ramor-Grubacic a declarat în exclusivitate pentru cotidianul „Replica de Constanța” că dorește să vadă negocierile duse la finalizare.

„Da, consider că este un aspect important pentru România și Olanda. Știu că încă sunt în desfășurare negocierile pentru semnarea contractelor. Nu doresc să intru în prea multe detalii căci nu am fost implicată în acest proces. Însă, sunt sigură că lucrurile vor avea o finalizare bună, iar pentru România este un câștig implicarea companiei olandeze, cât și pentru Olanda”, a declarat ambasadoarea.

De asemenea, Excelența Sa a punctat faptul că în cursul săptămânii trecute, când s-a aflat în vizită la Galați, s-a întâlnit cu CEO DAMEN aflat în șantierul de acolo pentru inaugurarea unei nave. Ea a punctat că așteaptă cu nerăbdare finalizarea și semnarea contractelor pentru a scăpa opinia publică de nesiguranța care s-a lansat în jurul acestui subiect.

Citiți continuarea în replicaonline.ro, 16.05.2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply