DIN CEI 10 OAMENI DE VALOARE AI CONSTANȚEI, PATRU SUNT DIN MANGALIA: GELA IVAȘCU, DORA ALINA ROMANESCU, IONEL RUGEA și INA-ELA ISMAIL!

0
3252

farmec.ro
carturesti.ro%20

Printre premianții edițiilor trecute și alături de cei desemnați câștigători ai ediției cu numărul 8 a Galei 10 OAMENI DE VALOARE PENTRU CONSTANTA…, iată, la secțiunea “Academic“: Gela Ivascu! Mangalia are cu ce! (dar Mangalia i-a alungat pe unii dintre ei și acum fac minuni la Limanu, Constanța etc).

Secțiunea “Cultură și artă” – omul de valoare votat în Gala celor 10 nominalizați este Dora Alina Romanescu. Mangalia are cu ce! Vă așteptăm duminică, 13 mai, după ora 15.00, la Clubul Nautic Mangalia, la lansarea celui de-al XV-lea său roman, “Emigrantele”.

Premiul secțiunii “Mass-media” i-a revenit lui….. Ionel Rugea, alias Mangalia.TV. Mangalia!!! Avem cu ce! Trei dintre cei 10 OAMENI DE VALOARE ai județului reprezintă Mangalia!

Mă simt minunat printre Oameni de valoare! Poate se ia! 🙂 EVENIMENT: Festivitate de premiere in cadrul campaniei “Oameni de valoare”, organizată de Asociația Pangeea, cu sprijinul Isis, a VIII-a ediție găzduită de Teatrul de Operă și Balet “Oleg Danovschi” Constanța.


“10 OAMENI DE VALOARE”, ediția 2018:

Mulțumesc organizatorilor, Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați ales să mă susțineți în Gala 10 OAMENI DE VALOARE. Datorită dumneavoastră eu pot exista mai departe și pot începe să mă gândesc la noi proiecte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Este o șansă pe care mă responsabilizează și mai mult și noi construim împreună ceva ce este dincolo de persoana mea în sine.

Sper să reușesc și de acum încolo să nu vă înșel încrederea și să mă ridic la înălțimea așteptărilor pe care le aveți de la mine.

Cu respect si prețuire, Gela Ivașcu.


UPDATE! Ulterior primei ediții, am aflat că și Ina-Ela ISMAIL, câștigătoarea de la secțiunea LUMEA AFACERILOR a Galei 10 OAMENI PENTRU CONSTANȚA este tot din Mangalia, un motiv în plus de bucurie pentru noi, toți! Bravo, Ina-Ela!


FELICITĂRI, CAREULUI DE AȘI DIN MANGALIA! 🙂


Romanescu Dora Alina:  Domnule profesor Traian Lupu! Sunteți un om de mare omenie! Aveți un suflet generos, dăruiți iubire semenilor, sunteți înțelept și nu uitați să oferiți momente de suflet celor dragi din comunitatea noastră! Vă prețuiesc, vă admir, vă respect! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!


Mangalia News, sâmbătă, 12 mai 2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply