Peste 900 de tineri vor lua parte la UNIVERSIADA Tomis 2018, unul dintre cele mai mari evenimente sportive din Constanța!

0
921
Happy group of students with thumbs up


“Universiada – Tomis 2018” este o întrecere sportivă  multi-disciplinară, desfășurată între studenții celor trei universități de stat din Constanța: Universitatea Maritimă Constanța, Universitatea ”Ovidius” din Constanța și Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” Constanța.

Scopul acestui eveniment este de a implica studenții într-un eveniment comun și de a reașeza orașul Constanța pe harta evenimentelor sportive importante: ”Universiada este un eveniment inedit, am putea spune, pentru că mobilizează studenții de la universități diferite și îi aduce în același ring.

Fiecare participant va lupta pentru a câștiga prestigiul sportiv al propriei instituții, aceasta fiind poate una dintre cele mai importante motivații”, spun organizatorii.

La eveniment sunt așteptate peste 900 de persoane, dintre care 160 vor lua parte direct la competițiile sportive.

Universiada cuprinde patru sporturi în care se vor confrunta echipele sportive: handbal, volei, baschet si fotbal. Competițiile se vor desfășura la baza nautică a UOC.

Evenimentul se va desfășura după cum urmează:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

7 mai

Deschiderea oficială a “Universiadei” în Aula Magna a Academiei Navale „Mircea cel Batrân” din Constanța.

8-9 mai 

Desfășurarea meciurilor din faza grupelor, pentru toate cele patru sporturi – Baza Nautică a Universității “Ovidius” din Constanța

10 mai

Desfășurarea meciurilor, fazele finale ale celor patru sporturi – Baza Nautică a Universității ”Ovidius” din Constanța.

Festivitatea de premiere.

***

Pentru organizarea acestui campionat, Liga Studenților din Universitatea “Ovidius” (LSUOC) a reusit să reunească fortele tuturor asociațiilor reprezentative din Constanța, Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC) și Asociația Studenților din Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” (ASAN). Împreună formează un grup tânăr, energic și plin de imaginație, care își propune să reînvie tradiția evenimentelor sportive de amploare, la nivel național.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply