GRUPARE INFRACȚIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

0
1478

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  S.T. Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în trafic cu droguri. Au fost ridicate sume de bani și droguri, iar 1 persoană a fost reținută.

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  S.T. Constanța, au efectuat o percheziție la o locuință închiriată, în Complexul Summerland, din Stațiunea Mamaia, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc.

Percheziția a fost efectuată la o locuință închiriată de cetățeni italieni, pe perioada minivacanței de 1 Mai, în zona stațiunii Mamaia, județul Constanța.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 204 de comprimate Ecstasy, 15,8 grame de cocaină, 17,9 grame MDMA substanţă cristalizată, 88,5 grame ketamină, 1 gram de muguri de cannabis și un cântar electronic de precizie, precum și 21.387 de lei și 5.145 de euro.

10 persoane, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, pentru audieri, una dintre aceasta fiind reținută pentru 24 de ore. Ulterior, față de persoana reținută a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, alte 5 persoane, fiind cercetate pentru deținere în mod ilicit de droguri de risc și de mare risc. (IPJ Constanța).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply