ATENȚIE MARE! În Bulgaria, hoții au o nouă metodă de furt! Noi am pățit-o!

0
8072

Spui mereu ca nu ți se poate intampla tocmai ție, iar cand se intamplă realizezi cât de urât este acest sentiment…

Concret, după achizitia celebrelor sutlu baklava si plecarea din Istanbul, undeva in jurul orei 11:30 si o oprire in Kirklareli pentru cumpărături, drumul spre casă, prin Bulgaria a fost unul destul de lejer.

Am ales sa mâncăm la Happy Sushi, in Varna. Parcarea de langă parc (cei care merg in acolo știu de ea) este aglomerată cam tot timpul, așa că ieșirea unei mașini aproape de capătul ei, ne-a fost foarte utilă, pentru a nu mai face incă o tură pe străduțele din zonă.

Fix de unde a ieșit acea mașină, pe trotuar erau doi indivizi care așteptau puțin in lateral.

Prietenul meu ii remarcă și le spune soțiilor noastre să aibă grijă când vor deschide ușile mașinii (folii negre spate si lunetă) să nu se vadă bagajele si cumpărăturile.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Coborâm, avem grijă sa inchidem mașina, facem câțiva pași, după care ne intoarcem privirea spre mașină (Toyota Prius Hybrid model 2011) si cum cei doi erau in continuare la doi metri de botul mașinii, mai inchidem din telecomandă pentru siguranță, incă o dată.

La masă nu cred ca am stat mai mult de 45 minute…

Ne-am intors, am deschis mașina, iar soția prietenului constată ca se făcuse loc pe bancheta din spate. Soția mea vine cu completarea ”lipsesc baclavalele” (11kg), iar noi deja urcați in mașină, simțim mirosul proaspăt al unui parfum bărbătesc.

“Ce proști, ne-au furat baclavalele, când erau o grămadă de bagaje și cumpărături in portbagaj”!
“Ia vezi laptop-ul”.
“E băgat bine sub scaun!”
“Nu este” 😳
“Iphone-ul din cotieră?”- (rămăsese fără baterie).
“Nici ăsta nu este” 😡

Ajunși acasă, lista incepe a se mări cu parfumul meu dintr-unul din bagaje, pasta de tahini dintr-o altă pungă, cutia de rahat, detergentul Persil, bidonul de Lenor si cel de săpun lichid din portbagaj etc.

Se pare că mai nou hoții reușesc pentru orice mașină sa copieze frecvența de inchidere din cheie chiar in momentul când propietarul pleacă și iși inchide mașina. După aceasta ei pot deschide fără probleme sau chiar porni mașina.

Am ales să postez acest mesaj, dorind ca informația sa ajungă la cât mai mulți români, să iși dea seama ca astfel de situații pot apărea și in alte zone ale Bulgariei și să poată acționa in consecință. (S.M, 2 mai 2018).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply