ARCA TV, împreună cu românii din Dubai, Los Angeles, Iqalit, Canada, din Runcu Salvei, Tampa, Florida și Rabat [VIDEO]

0
1107

Arca TV: Din Dubai, pentru prima data în fața camerei, Dan Mitre a reușit cu brio să vă prezinte o mică parte a românilor din comunitatea din Emiratele Arabe. Mulțumim, Dan!

Doamna Consul General în Dubai, Nicoleta Teodorovici vă oferă informații despre comunitatea românească și despre proiectul Clubul Copiilor Români din Dubai, în care Consulatul încearcă să se implice cât mai mult. 

Un interviu excelent cu Doamna Mioara Corozel Cherki, artist plastic din Dubai, și viziunea ei în domeniul artei. 

Sper sa mâncați bine înainte de a vedea interviul cu Mihaela Coman – Mihaela’s Kitchen, un bucătar excelent, care combină bucătăria româneasca cu cea arabă, iar mâncarurile ei sunt excelente. A confirmat Dan, după interviu!

Un interviu din Los Angeles, cu Dr. Aura Imbarus, o prietenă a proiectului Arca TV, un om care se implică masiv în educația elevilor americani și care are o activitate intensă în a motiva și îndruma pe cei care au nevoie. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Din apropierea Cercului Polar, mai precis din Iqalit, Nunavut, teritoriu Canadian, Adrian Ardelean a realizat un interviu cu Felicia Mihali, scriitor și inițiator al unui proiect de realizare a unei edituri la Montreal.

Tot Adrian ni-l prezinta pe Ryan Ilinca, un pictor român de excepție, inventator al unui nou curent în pictura contemporană – Octavianismul.

Iosif Ciunterei, cu un reportaj din Inima României despre cum a fost Prima zi de Paște. ”În familie” – cu Floarea Cosmi, din Runcu Salvei, Bistrița Năsăud.

Simona Botezan din Tampa, Florida, vă prezintă doua materiale – primul, concursul aviatic Sun’n Fun, din Lakeland, Florida, un concurs aviatic spectaculos și cunoscut în toată lumea. Al doilea, despre concursul de rachete Team America Rocketry Challenge și echipa Andromeda, a carui lider este fiica Simonei, Teodora!

Din Paris, în emisiunea de luna aceasta, se prezinta Asociația Română de Sprijin și Dezvoltare – Paris, iar din Rabat, Maroc, Catalina Bogoi vă prezintă școala Românească de Weekend din Rabat.

Vizionare plăcută!

Lucian Blaga, CEO Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni.


Mangalia News, partener media oficial în proiectul ARCA TV USA, Houston, Texas.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply