Poliţist din trupele speciale, fugărit cu toporul pe o stradă din Mangalia [VIDEO]

0
2468

Ima­gi­ni­le momen­tu­lui vin din Man­ga­lia. Un agent din tru­pe­le spe­ci­a­le este lovit şi fugă­rit pe stra­dă, cu topo­rul şi bâte­le, de mai mulţi băr­ba­ţi. Totul se întâm­plă pe o stra­dă din Man­ga­lia, unde băr­ba­tul, aflat în tim­pul liber, s‑a luat la cear­tă în tra­fic cu mai mulţi local­nici. Vă aver­ti­zăm, urmea­ză ima­gini care vă pot afec­ta emoţio­nal!

Poli­țis­tul a ajuns la spi­tal în urma răni­lor sufe­ri­te. Agen­tul, care se afla în tim­pul liber, a fost lovit de patru per­soa­ne pe o stra­dă din Man­ga­lia.

Băta­ia a avut loc sâm­bă­tă, în urma unei șica­nări din tra­fic. Agen­tul, care se afla într-un auto­tu­rism pe o stra­dă din Man­ga­lia, s‑a luat la cear­tă cu două per­soa­ne afla­te în altă mași­nă. În spri­ji­nul celor doi au venit alte două per­soa­ne și l‑au ata­cat pe agent. 
Poli­țis­tul se afla în mași­nă, ală­tu­ri de soția sa. 

La data de 28 apri­lie, poli­țiș­tii din cadrul Poli­ți­ei Man­ga­lia au fost sesi­zați des­pre pro­du­ce­rea unei alter­ca­ții pe fon­dul unui schimb de replici în tra­fic. În aceas­tă alter­ca­ție au fost impli­cați patru băr­bați cu vâr­ste cuprin­se între 18 și 51 de ani, toți din Man­ga­lia și un poli­țist aflat în tim­pul liber, din cadrul Inspec­to­ra­tu­lui de Poli­ție Jude­țean Con­stan­ța, având 38 de ani. Cole­gii efec­tu­ea­ză cer­ce­tări sub aspec­tul săvâr­și­rii infrac­țiu­nii de lovi­re și alte vio­len­țe și tul­bu­ra­rea liniș­tii publi­ce”, pre­ci­zea­ză Cris­ti­na Vasi­le, pur­tă­tor de cuvânt al IPJ Con­stan­ța.

Cei patru băr­bați impli­cați în scan­dal au fost audi­ați și sunt cer­ce­tați în sta­re de liber­ta­te. (sur­sa: digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente).

UPDATEVIDEO / MOMENTE ȘOCANTE PE LITORAL! Poli­țist, ALERGAT CU BÂTE ȘI CU TOPORUL de mai mai mulți băr­bați


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele