Polițist bătut în trafic la Mangalia.
Cum a fost posibil

0
1737
Booking.com

În cursul zilei de sâmbătă, 28.04 a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați despre producerea unei altercații, pe o stradă din municipiul Mangalia, pe fondul unui schimb de replici, în trafic.

În conflictul spontan au fost implicați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani, toți din municipiul Mangalia, și un polițist, aflat în timpul liber, din cadrul IPJ Constanța, în vârstă de 38 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

sursa: ziuaconstanta.ro


 

UPDATE: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări, după ce un coleg de al lor a fost bătut, sâmbătă, 28 aprilie a.c., de mai mulți indivizi. În urma incidentului, polițistul agresat a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele informații, se pare că incidentul a avut loc în stradă, în urma unui schimb de replici în trafic. Conflictul ar fi izbucnit spontan, iar patru bărbați, cu vârste între 18 și 51 de ani, toți din Mangalia, l-ar fi bătut pe un polițist, în vârstă de 38 de ani. Polițistul era în timpul liber. (replicaonline.ro).


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele