Polițist bătut în trafic la Mangalia.
Cum a fost posibil

0
2003

În cur­sul zilei de sâm­bă­tă, 28.04 a.c, poli­țiș­tii din cadrul Poli­ți­ei muni­ci­pi­u­lui Man­ga­lia au fost sesi­zați des­pre pro­du­ce­rea unei alter­ca­ții, pe o stra­dă din muni­ci­pi­ul Man­ga­lia, pe fon­dul unui schimb de replici, în tra­fic.

În con­flic­tul spon­tan au fost impli­cați patru băr­bați, cu vâr­ste cuprin­se între 18 și 51 de ani, toți din muni­ci­pi­ul Man­ga­lia, și un poli­țist, aflat în tim­pul liber, din cadrul IPJ Con­stan­ța, în vâr­stă de 38 de ani.

Poli­țiș­tii din cadrul Poli­ți­ei muni­ci­pi­u­lui Man­ga­lia efec­tu­ea­ză cer­ce­tări pen­tru sta­bi­li­rea cu exac­ti­ta­te a împre­ju­ră­ri­lor în care a avut loc inci­den­tul.

sur­sa: ziuaconstanta.ro


 

UPDATEPoli­țiș­tii din cadrul Poli­ți­ei muni­ci­pi­u­lui Man­ga­lia efec­tu­ea­ză cer­ce­tări, după ce un coleg de al lor a fost bătut, sâm­bă­tă, 28 apri­lie a.c., de mai mulți indi­vizi. În urma inci­den­tu­lui, poli­țis­tul agre­sat a ajuns la spi­tal, având nevo­ie de îngri­jiri medi­ca­le.

Din pri­me­le infor­ma­ții, se pare că inci­den­tul a avut loc în stra­dă, în urma unui schimb de replici în tra­fic. Con­flic­tul ar fi izbu­c­nit spon­tan, iar patru băr­bați, cu vâr­ste între 18 și 51 de ani, toți din Man­ga­lia, l‑ar fi bătut pe un poli­țist, în vâr­stă de 38 de ani. Poli­țis­tul era în tim­pul liber. (replicaonline.ro).


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply