Ambulatoriu de specialitate, la Spitalul Municipal Mangalia – proiect ce va fi realizat cu fonduri UE

0
1161

Primăria Municipiului Mangalia va depune documentația pentru construcția unui ambulatoriu de specialitate cu fonduri UE, la spitalul din localitate. Proiectul va fi realizat prin POR 2014-2020, Obiectivul de Investiții 81A-Ambulatoriu. Conform documentației tehnice, este prevăzută extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Municipal, cu scopul lărgirii gamei de servicii medicale oferite locuitorilor municipiului Mangalia și populației din sudul județului Constanța.

”Prin acest proiect, se urmărește dezvoltarea infrastructurii de sănătate, la nivel județean, prin înființarea unui ambulatoriu modern, la standarde europene. Totodată, dorim creșterea accesului populației la serviciile medicale de specialitate, eficientizarea actului medical în regim ambulatoriu și îngrijire de zi”, au declarat reprezentanții unității sanitare din Mangalia.

Noul corp de clădire va fi o extindere a pavilionului B, cu parter și două etaje, unde vor fi amenajate cabinete medicale de specialitate. Valorea maximă care poate fi accesată, din fonduri UE, pentru acest proiect este de 2,3 milioane de euro.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Prim[riei Mangalia, 25 aprilie 2018.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply