Se caută electricieni autorizaţi! Goldterm se pregăteşte pentru preluarea iluminatului public din Mangalia

0
1052

SC Goldterm Mangalia, societate a Consiliului Local Mangalia, atestată ANRE pentru lucrări de instalaţii electrice, angajează electrician autorizat II B, în vederea realizării de lucrări de reparaţii la instalaţiile de iluminat public din Municipiul Mangalia. Cererile de angajare se depun la sediul SC Goldterm Mangalia SA din Mangalia, strada Vânători, nr. 1, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00.

Anunţul societăţii vine în contextul în care Primăria Mangalia a preluat activitatea fostei Administraţii a Domeniului Public şi Privat (ADPP), iar Goldterm s-a autorizat ANRE. Motivul: administraţia locală intenţionează să preia, prin Goldterm, activitatea de mentenanţă a iluminatului public – celebrii stâlpi de iluminat, peste 4.000 la număr, din Mangalia şi staţiunile aferente municipiului.

De circa 1 an şi jumătate, administraţia locală face demersuri în vederea preluării iluminatului public de la ENEL. În momentul de faţă, primăria şi ENEL sunt în stadiul de negociere a contractului de preluare a acestui serviciu. Dacă se va materializa dorinţa administraţiei locale, atunci Goldterm trebuie să fie pregătit, adică să aibă şi angajaţi atestaţi, care să poată interveni, spre exemplu, pentru schimbarea becurilor arse de la stâlpii de iluminat. Între timp, după cum se poate observa, Goldterm s-a pregătit în eventualitatea preluării mentenanţei serviciului de iluminat, în sensul că a aobţinut autorizaţie de la ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei).

Referitor la ADPP, amintim că primarul Mangaliei, Cristian Radu, declara, anul trecut: “Înfiinţată la începutul anilor 2000, această instituţie a fost, în opinia mea, un robinet prin care unii politicieni locali sifonau fonduri uriaşe din banul public şi mai ales terenurile din oraş şi staţiuni. Tocmai din acest motiv, în ultimii ani, am fost blocat sistematic de unii consilieri locali, de fiecare dată când am propus desfiinţarea ADPP. Abia după alegerile de anul trecut am putut avea susţinerea unei majorităţi pentru ca Primăria să preia activitatea ADPP”.

R.C. replicaonline.ro, 26.04.2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply